Werving en Selectie HR Vacatures

De Werving en Selectie van de beste HR professional en HR manager vraagt om vakmanschap. Dit vakmanschap gecombineerd met maatwerk dienstverlening heeft Employment Services in Baarn met meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd. Wij hebben daarom de kennis, ervaring en het netwerk in huis om met succes HR vacatures in te vullen. Het gaat hierbij om zowel vaste HR vacatures als interim HR vacatures. Of u nu op zoek bent naar een HR adviseur of een algemene HR medewerker, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste match.

Heeft u een openstaande vacature en bent u op zoek naar een HR Manager of HR professional? Neem dan contact met ons op. Sinds 1976 zijn wij specialist op het gebied van Werving en Selectie en executive search in het HR vakgebied en beschikken over een rijke ervaring met betrekking tot de Werving en Selectie van HR managers en HR professionals.

Waar moet u op letten bij de Werving en Selectie van een HR manager of HR professional?
Het belangrijkste voor de Werving en Selectie van een HR manager of HR professional is om een scherp beeld te krijgen van de HR vakkennis en/of de specifieke HR ervaring die u voor uw bedrijf of organisatie nodig heeft. Uw wensen en behoeften staan centraal. Heeft u behoefte aan HR kennis op het gebied van e-HRM, HR administraties, recruitment, change of HR-strategie? Iedere HR professional heeft zijn of haar eigen specialisme en daarom is het zeer relevant om de HR behoefte scherp voor ogen te hebben. 

Waarom kiezen voor Employment Services voor de Werving en Selectie van een HR manager of HR professional?
Wat wij van onze opdrachtgevers terugkrijgen, is dat de consultants van Employment Services een goede match weten te maken tussen de HR vacature en de kandidaat op basis van de vereiste kennis. Tegelijkertijd matcht Employment Services ook op persoonlijkheid. Past de HR professional qua persoonlijkheid wel bij de cultuur van de organisatie waar de HR vacature is opgesteld? Employment Services specialiseert zich hierin. De Werving en Selectie procedure voor een specifieke HR vacature wordt bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheidt Employment Services zich van andere bureaus. Het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en de search power hoog is. 

Hoe pakt Employment Services een Werving en Selectie procedure aan?
De procedure wordt gestart met een uitgebreide intake. Door onze jarenlange ervaring kiezen wij ervoor vacatures met een proactieve aanpak in de markt te zetten door netwerk search, file search en executive search (‘headhunting’) te combineren. HR kandidaten worden dus persoonlijk en met veel enthousiasme benaderd. Onze consultants weten dat zij in de zoektocht optreden als het vooruitgeschoven visitekaartje van onze opdrachtgevers. De consultants benaderen de kandidaten  daarom zorgvuldig en op gepaste wijze. Uit ervaring weet Employment Services de juiste snaar te raken bij kandidaten door de uitgebreide intake om te zetten in relevante informatie voor kandidaten. Hierdoor ervaren kandidaten Employment Services als een betrouwbare partner die oprcht laat zien de opdrachtgever en de HR vacature te kennen.  

Wanneer is Employment Services tevreden?
Natuurlijk is Employment Services pas tevreden wanneer onze opdrachtgever tevreden is met het resultaat. Het resultaat is in dit geval de beste HR manager of HR professional die gaat starten op de HR vacature en na 1 jaar nog steeds werkzaam is op de HR vacature. Ook willen we dat onze opdrachtgevers tevreden zijn hoe Employment Services de procedure heeft uitgevoerd. Hierbij gaat het om snelheid, communicatie en afstemming. Na afloop van elke Werving en Selectie procedure vindt een evaluatie plaats en de ambitie van Employment Services is om minimaal het cijfer 8 te scoren voor het resultaat en de procedure.

Wat zijn de kosten voor de Werving en Selecite van een HR manager of HR professional?
De kosten voor de Werving en Selectie en Executive Search dienstverlening wordt vooraf altijd goed afgesproken. Hierover communiceert Employment Services transparant en helder. In de regel is de fee gebaseerd op een percentage van het bruto vaste jaarsalaris van de kandidaat. Voor interim HR managers en HR professionals hanteert Employment Services een opslag op het uurtarief van de interim manager. De hoogte van de tarieven wordt bepaald door de complexiteit van de vacature en het aantal vacatures die de opdrachtgever door Employment Services laat invullen.  

Vragen
Heeft u behoefte aan meer informatie over de Werving en Selectie van een HR manager of HR professional, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants 
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.