Johan Fekken

Johan  Fekken
Naam: Johan Fekken
Mobiel: (06) 5349 8607
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Johan Fekken :

Gebruikmakend van mijn HR-, sales- en advieservaring en mijn netwerk richt ik mij als Senior Consultant op het succesvol invullen van vacante management-, staf- en technische functies (vanaf HBO-niveau) binnen de discipline Management en Operations. Mijn focus ligt hierbij op de maakindustrie. Voor het realiseren van de goede ‘match’ is voor mij het opbouwen en onderhouden van duurzame en integere relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten essentieel. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een mensgerichte aanpak de basis vormt voor succes. Dat betekent goed luisteren en de tijd en moeite te nemen om opdrachtgever en kandidaat te leren kennen. Dat is ook de kracht van Employment Services!

Studie en werk

Na mijn studie P&O ben ik bijna 28 jaar werkzaam geweest in verschillende HR staf- en managementfuncties bij Koninklijke Auping bv. In 2015 heb ik mijn loopbaan voortgezet als landelijk Accountmanager bij de Stichting A & O (Scholingsfonds Groot Metaal). Aansluitend hieraan ben ik in 2016 aan de slag gegaan als Salesconsultant/Adviseur bij stichting MEPD. In deze rol heb ik bedrijven en medewerkers in de techniek geadviseerd en begeleid bij o.a. ontslag, re-integratie, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. Naast mijn professionele loopbaan ben ik bestuurlijk actief geweest bij lokale werkgeversnetwerken en werkgelegenheidsprojecten. Mijn rijke ervaringen, expertise en netwerken in voornamelijk de technische branche zet ik dan ook volop in om te komen tot de ‘perfecte match’ tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.