Diederik Leeman

Diederik  Leeman
Naam: Diederik Leeman
Mobiel: (06) 5383 2111
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Diederik Leeman :

Inmiddels ben ik ruim 23 jaar actief binnen het vakgebied van werving&selectie, executive search en interim management.

Door mijn brede ervaring in de werving en selectie opereer ik graag als professioneel gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Mijn uitdaging ligt erin om opdrachtgevers en kandidaten werkelijk te doorgronden en zo de perfecte match te maken. Met vele opdrachtgevers en kandidaten heb ik daardoor een langdurige relatie. Vele kandidaten werken vaak na lange tijd nog met veel plezier bij het bedrijf waar ze destijds door mij voorgesteld zijn.
Ik beweeg me vooral in de vakgebieden Finance, Marketing&Sales, Management en Operations.

Studie en werk

Na mijn studie economische geografie aan de Universiteit Utrecht vervulde ik verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven. Ook werkte ik enkele jaren als organisatieadviseur. In Engeland behaalde ik een Masters Degree in Business Administration (MBA) aan het Henley Management College. Sinds 1993 ben ik actief als managing consultant binnen Employment Services.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.