Diederik Leeman

Diederik  Leeman
Naam: Diederik Leeman
Mobiel: (06) 5383 2111
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Diederik Leeman :

Inmiddels ben ik ruim 23 jaar actief binnen het vakgebied van werving&selectie, executive search en interim management.

Door mijn brede ervaring in de werving en selectie opereer ik graag als professioneel gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Mijn uitdaging ligt erin om opdrachtgevers en kandidaten werkelijk te doorgronden en zo de perfecte match te maken. Met vele opdrachtgevers en kandidaten heb ik daardoor een langdurige relatie. Vele kandidaten werken vaak na lange tijd nog met veel plezier bij het bedrijf waar ze destijds door mij voorgesteld zijn.
Ik beweeg me vooral in de vakgebieden Finance, Marketing&Sales, Management en Operations.

Studie en werk

Na mijn studie economische geografie aan de Universiteit Utrecht vervulde ik verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven. Ook werkte ik enkele jaren als organisatieadviseur. In Engeland behaalde ik een Masters Degree in Business Administration (MBA) aan het Henley Management College. Sinds 1993 ben ik actief als managing consultant binnen Employment Services.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.