Werving en Selectie

De werving en selectie activiteiten van Employment Services richten zich op het vervullen van staf, lijn en middle management functies. Bij een werving en selectie opdracht neemt Employment Services het volledige proces uit handen op basis van een op maat gesneden plan van aanpak en heldere planning. Op deze manier fungeert Employment Service als Werving en Selectiebureau.

Werving en Selectie Proces
Het werving en selectie proces, van intake tot afronding van de opdracht, neemt gemiddeld vier tot zes weken in beslag. Het proces bestaat uit de volgende stappen:
 

1. INTAKE
Allereerst is een goede intake van de vacature essentieel. Hierbij wordt een goed beeld geschetst van de harde en zachte criteria, door ter plaatse kennis te maken met de organisatie en het team.

2. SEARCH
Vervolgens maken wij bij de werving gebruik van de beste tools in de markt op het gebied van file search- cv-databases, social media advertising en maatgerichte social media campagnes. Daarnaast gaan we gericht op zoek naar (latent zoekende) kandidaten via ons uitgebreide netwerk die aansluiting hebben bij de positie.

3. SELECTIE
Na een persoonlijke kennismaking interviewen wij de kandidaten en kijken wij of iemand echt geschikt is voor de positie. Door onze sterke kennis over onze opdrachtgevers zijn wij in staat de kandidaten te enthousiasmeren alsof zij met de opdrachtgever zelf praten. Bij de selectie maken wij gebruik van een facet 5 persoonlijkheidsonderzoek.

4. PRESENTATIE
Na het kennismakingsgesprek geven wij de opdrachtgever een goed inhoudelijk advies over de kandidaten die we introduceren.

5. INTERVIEWS
De door ons gepresenteerde kandidaten worden vervolgens door onze opdrachtgevers uitgenodigd voor een interview of sollicitatiegesprek veelal op locatie van de opdrachtgever. Door de zorgvuldige en complete gesprekken die Employment Services met de kandidaten hebben gevoerd, zullen de kandidaten goed voorbereid zijn voor het interview. Dit zorgt ervoor dat de interviews efficiënt en effectief zijn.

 

Werving en selectie 
Het werving en selectie proces van Employment Services zorgt ervoor dat het volledige proces uit handen wordt genomen. Door onze jarenlange ervaring als onder andere werving & selectiebureau is het voor ons mogelijk om altijd de perfect match te vinden voor onze opdrachtgevers. Bent u op zoek naar de perfecte match voor uw vacature? Klik dan hier en wij helpen u verder. 


 

 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl