Videos

Op deze pagina vindt u al onze videocontent! Kijk snel verder en maak kennis met onze gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers die u alles vertellen over hun ervaringen met Employment Services.

Employment Services; Recruitment zelf doen of uitbesteden!?

In dit filmpje zet Employment Services uiteen wat het grote verschil is tussen recruitment zelf doen versus uitbesteden. Op welke wijze is de kans het grootst dat de beste kandidaten bij u op gesprek gaan voor de openstaande vacatures. De consultants van Employment Services kunnen u adviseren over de effectieve invulling van uw vacatures.

 

Employment Services in gesprek met Jasper van Kyocera Senco

Vandaag gaan wij in gesprek met Jasper Schaepman. Hij werkt bij Kyocera Senco Nederland en vertelt hoe hij de samenwerking met ons heeft ervaren en hoe het nu met hem gaat.

Employment Services in gesprek met Harro Vlastuin van Vlastuin CDI

Deze keer spreken we met Harro Vlastuin, CEO van Vlastuin CDI te Baarn. Hij vertelt u graag over zijn ervaringen met Employment Services. Veel kijkplezier!

Employment Services in gesprek met Barbara van Vlastuin CDI

Alweer deel 3 in onze jubileum filmreeks! Vandaag spreken we met Barbara Boeckenhoff, strateeg en adviseur bij Vlastuin CDI. Hoe heeft Employment Services haar geholpen om bij Vlastuin terecht te komen, hoe ging de samenwerking en hoe gaat het nu met haar?

Employment Services in gesprek met Marjan Maassen van Servero

Het nieuwe deel in onze jubileum filmreeks! Vandaag spreken we met Marjan Maasen, Key Account Manager bij Servero Nederland, onderdeel van COROOS B.V.. Hoe heeft onze collega Tjen Schifferstein van Employment Services haar geholpen om bij Servero terecht te komen, hoe ging deze samenwerking en hoe gaat het nu met Marjan? Bekijk snel de onderstaande video!
 

Employment Services: Associate Partner Tjen Schifferstein

In dit filmpje blikt onze associate partner Tjen Schifferstein terug op zijn eerste 2,5 jaar als senior consultant Werving & Selectie voor Sales en Marketing vacatures. Hij bemiddelt vooral in de sectoren food en healthcare. Employment Services wenst Tjen succes in het realiseren van zijn nieuwe doelen.