Werving en Selectie Techniek Vacatures

Ook voor het invullen van vaste posities en interim- opdrachten in de Techniek beschikt het team van Employment Services te Baarn over professionele recruiters. Met kennis en ervaring in de techniek zelf aangevuld met een groot netwerk weten onze consultants voor opdrachtgevers in de Techniek de “beste kandidaat” te vinden. Bent u benieuwd naar onze openstaande techniek vacatures? Klik dan hier.

Kennis van de Techniek
Onze ervaren recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de Techniek. Hierdoor kennen ze de processen en het technische vakjargon. Zo weten ze voor opdrachtgevers, van start-up tot multinational, met succes technische professionals te bemiddelen. Wij kunnen voor elke technische vacature de juiste match vinden.

Recruitment techneuten en technici
Gebruik makend van ons netwerk, de inzet van de modernste werving- en selectietools en onze persoonlijke benadering en oprechte belangstelling weten we geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Op deze wijze hebben we starters en vakvolwassen techneuten en technici, van Project-, AI- en RenD-Engineer tot Maintenance Manager, geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. 

Meest gestelde vragen:
Vanaf welk opleidingsniveau bemiddelt Employment Services professionals in de Techniek?
Employment Services richt zich op vacatures in de Techniek waarbij minimaal een HBO  werk- en denkniveau wordt gevraagd.

Binnen welke richtingen/specialisaties in de Techniek biedt Employment Services opdrachtgevers support bij werving en selectie?  
Omdat onze recruiters de bedrijfsprocessen bij opdrachtgevers in de Techniek goed kennen, wordt voor opdrachtgevers in nagenoeg alle disciplines binnen de Techniek bemiddeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Civiele techniek
  • Informatietechnologie
  • Procestechnologie

Waarom kiest een opdrachtgever in de Techniek voor Employment Services?
Onze recruiters beschikken over een gedegen kennis van de technische branche en zijn hierin zelf actief geweest. Hiermee zijn ze voor opdrachtgevers een volwaardige sparring- en gesprekspartner bij het vinden van oplossingen voor capaciteits- en mobiliteitsvraagstukken. Ook matchen wij op persoonlijkheid. Wij gaan goed na of de kandidaat goed bij het milieu past van de organisatie waar de technische vacature is opgesteld. Dit is waar wij ons in specialiseren.
De Werving en Selectie procedure voor een specifieke techniek vacature wordt bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheidt Employment Services zich van andere bureaus. Het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en de search power hoog is. 

Vragen
Wenst u meer informatie over de Werving en Selectie van een Technische professionals, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants 

 
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.