Werving en Selectie Marketing Vacatures

Ook voor het invullen van vaste posities en interim opdrachten in Marketing beschikt het team van Employment Services over professionele recruiters. Met kennis en ervaring in marketing zelf aangevuld met een groot netwerk weten onze consultants voor opdrachtgevers de “beste kandidaat” te vinden voor Marketing vacatures en communicatie vacatures. Bent u benieuwd naar onze openstaande marketing vacatures? Klik dan hier.

Kennis van Marketing
Onze ervaren recruiters zijn zelf werkzaam geweest in Marketing en/of Communicatie functies. Hierdoor kennen ze de marketing principles en het marketing vakjargon. Zo weten ze voor opdrachtgevers, van start-up tot multinational, met succes Marketing professionals te bemiddelen. 

Recruitment Marketing professionals
Gebruikmakend van ons netwerk, de inzet van de modernste werving- en selectietools, onze persoonlijke benadering en oprechte belangstelling weten we geschikte marketing kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Op deze wijze hebben we starters en vakvolwassen Marketing professionals, Marketeers, Marketing managers en Communicatie professionals bij het vinden van een nieuwe uitdagingen in hun loopbaan. 

Meest gestelde vragen:
Vanaf welk opleidingsniveau bemiddelt Employment Services Marketing professionals?
Employment Services richt zich op Marketing vacatures waarbij minimaal een HBO werk- en denkniveau wordt gevraagd.

Binnen welke Marketing richtingen/specialisaties biedt Employment Services opdrachtgevers support bij werving en selectie?  
Omdat onze recruiters de verschillende Marketing disciplines goed kennen, wordt voor opdrachtgevers in nagenoeg alle Marketing disciplines bemiddeld. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Marketeer
  • Marketing assistent
  • Online Marketeer
  • Marketing manager
  • Category manager
  • Digital Marketing officer
  • Communicatie professional
  • SEO specialist

Waarom kiest een opdrachtgever voor Marketing vacatures voor Employment Services?
Onze recruiters beschikken over een gedegen kennis van Marketing functies en zijn hierin zelf actief geweest. Daarom zijn ze voor opdrachtgevers een volwaardige sparring- en gesprekspartner bij het vinden van oplossingen voor capaciteits- en mobiliteitsvraagstukken. 

Vragen
Voor meer informatie over de Werving en Selectie van Marketing en/of Communicatie professionals kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants. 
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.