Werving en Selectie Finance Vacatures

Employment Services in Baarn is al meer dan 45 jaar in Midden Nederland actief als Werving en Selectie Bureau en is gespecialiseerd in Financial Recruitment. Meerdere recruiters van Employment Services hebben zelf een finance achtergrond en spreken daardoor dezelfde taal als de Finance Professionals. Dit is een unieke meerwaarde die menig opdrachtgever inmiddels heeft leren waarderen. Bent u benieuwd naar alle openstaande finance vacatures? Klik dan hier.

Finance Professional 
Employment Services heeft een groot netwerk aan finance professionals opgebouwd door al jaren actief te zijn in de werving en selectie van deze unieke doelgroep. Doordat Employment Services met grote regelmaat finance vacatures invult, heeft Employment Services automatisch een actueel en up to date netwerk aan finance professionals. 

Netwerk Finance Recruiters
Het netwerk van finance professionals wordt voor een belangrijk deel bepaald door het eigen netwerk van de finance recruiters. Deze finance recruiters hebben een jarenlange achtergrond in financiële functies en/of in de financiële sector.

Wij noemen onszelf een ‘high touch’ en ‘boutique’ werving en selectie bureau. ‘High touch’ staat voor intensief en frequent contact met de finance professionals en opdrachtgevers. ‘Boutique’ staat voor kleinschalig en hoogwaardige dienstverlening. Op deze manier kunnen wij alle finance vacatures invullen. Van CFO vacatures tot finance managers, wij vinden de perfecte match.

Financial Recruitment
Het recruiten van de beste finance professional is onze corebusiness. Employment Services kiest er altijd voor om deze finance professional op een proactieve wijze te benaderen. De persoonlijke benadering en het enthousiasmeren van finance professionals resulteert in ‘echt’ contact tussen de consultants en de professionals.

Door de unieke aanpak waarbij twee finance recruiters aan één werving en selectie opdracht werken, vergroot Employment Services de recruitment power. Tevens maken de finance recruiters gebruik van de beste search tool die momenteel in de markt verkrijgbaar zijn. Door deze aanpak slagen wij erin om 95% van de finance vacatures met succes in te vullen.

Employment Services is altijd alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en test met grote regelmaat nieuwe recruitment-systemen. 

Meest gestelde vragen:
Heeft Employment Services ervaring in recruitment van finance professionals?
Jazeker, door de jarenlange ervaringen in combinatie met de finance achtergrond van veel recruiters wordt Employment Services inmiddels herkend en erkend als één van de betere werving en selectiebureaus binnen finance.

Zijn de Finance Recruiters van Employment Services in staat om finance functies inhoudelijk te begrijpen?
Doordat de finance recruiters zelf een finance achtergrond hebben en de taal van het finance vak spreken, zijn zij volwaardige business partners van de CFO of HR Manager. Tijdens de intake van een werving en selectie opdracht adviseren zij regelmatig de opdrachtgever bij de inrichting van de finance afdeling.

Welk niveau finance professionals heeft Employment Services in haar netwerk?
Employment Services richt zich op een drietal niveau’s:
Executive Finance (klik hier voor meer informatie)
Finance Managers posities (Leidinggevende functies op HBO/WO-niveau)
Finance Specialisten (Specialistische functies binnen finance op HBO/WO-niveau)

Welke soort specialistische functies binnen finance bemiddelt Employment Services als werving en selectie bureau?
Binnen Finance bemiddelt Employment Services voor de volgende type finance vacatures, functies en functie-gebieden:

  • Accounting
  • Controlling
  • Reporting
  • Auditing
  • Compliance
  • Risk


Wilt u hulp bij het vervullen van een finance vacature? Klik dan hier voor meer informatie.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.