Coaching

Employment Services is ook uw partner voor coaching, talentdevelopment, personal coaching, loopbaan coaching, outcounseling, sollicitatietraining en sollicitatie coaching.
Employment Services wil niet alleen uw business partner zijn bij de zoektocht naar passen talent, maar wij willen ook uw partner zijn bij het blijven boeien en binden van uw waardevolle human capital. Waardevolle medewerkers moeten zich ontwikkelen en moeten ruimte krijgen en nemen voor persoonlijke groei. Vanzelfsprekend houdt dit ook in dat soms van andere werknemers afscheid genomen moet worden. Met onze coachingsdiensten helpen wij u uw personeel zich te ontwikkelen, talenten te ontdekken. Op deze wijze kan uw organisatie verder groeien.

Mariska Werlich is onze ervaren coach
Mariska Werlich is binnen Employment Services verantwoordelijk voor alle coaching gerelateerde diensten. Mariska is al bijna 20 jaar professioneel coach en al bijna 9 jaar verbonden als coach aan Employment Services. Met haar energie, enthousiasme en directe communicatie helpt Mariska haar coachees zich te ontwikkelen en persoonlijke doelen te realiseren.
Onze coach Mariska verzorgt niet alleen coaching in en rondom Utrecht en Amsterdam. Ook buiten de randstad biedt Mariska haar coaching dienstverlening aan.

Verschillende vormen van coaching
De verschillende vormen van coaching die Employment Services biedt, zijn geconcentreerd rondom het individu. Het kan hierbij gaan om het coachen directeuren, managers en medewerkers. De coaching vormen zijn talentdevelopment, personal coaching, loopbaan coaching, outcounseling, sollicitatietraining en sollicitatie coaching. Hierbij is altijd sprake van maatwerk.

Talentdevelopment
Talentdevelopment is een individueel traject, bedoeld om (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en/of bij te sturen. Op basis van de wensen en behoeften van een medewerker en/of de leidinggevende wordt een individueel coachings- en trainingsprogramma ontwikkeld. In een aantal gesprekken wordt de medewerker door middel van rollenspellen en praktijkvoorbeelden actief gecoacht op het verbeteren en ontwikkelen van zijn/haar talenten en vaardigheden.

Personal Coaching
Personal Coaching maakt arbeidsgerelateerde problematieken inzichtelijk door het stellen van vragen die prikkelen tot zelfonderzoek en door het geven van persoonsgerichte feedback. Door middel van testen, rollenspellen, praktijkvoorbeelden en diverse gesprekstechnieken wordt gezocht naar nieuwe inzichten, oplossingen en verbeterpunten in het zakelijk functioneren van uw medewerker.

Loopbaan coaching en Outcounselling
Employment Services helpt uw medewerker bij het bepalen van de juiste koers voor zijn/haar carrière en begeleidt hem/haar bij het bepalen van een efficiënte loopbaanstrategie. In een aantal gesprekken inventariseren wij de sterke kanten, het potentieel, de ontwikkelpunten, professionele wensen en ambities en koppelen deze aan reële mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Employment Services beschikt met haar ruim 40 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie over een gedegen kennis van de arbeidsmarkt en heeft een breed netwerk van contacten in het bedrijfsleven en de overheid. Dit netwerk wordt vanzelfsprekend actief ingezet bij onze outcounseling en loopbaanadvies-trajecten. Na het inventariseren en in kaart brengen van het potentieel van de medewerker en het bepalen van zijn/haar arbeidsmarktstrategie (inclusief CV check en opmaak van sollicitatiebrieven), wordt hij/zij actief begeleid bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt. 

Sollicitatietraining en sollicitatie coaching 
Employment Services begeleidt (aankomend) sollicitanten bij een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek. In een aantal sessies bereidt Mariska het sollicitatiegesprek –desgewenst door middel van een rollenspel- grondig voor, adviseert Mariska over het CV en de presentatie. Tijdens de sollicitatie coaching wordt aandacht besteed aan het weerleggen van bezwaren. Ook leert Mariska de coachee zichzelf professioneel en to the point neer te zetten. Ons doel is de coachee goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen zijn/haar gesprek in te laten gaan. Uit ervaring blijkt dat de kans op succes veel groter wordt door sollicitatietraining en sollicitatie coaching.

Wat zijn de kosten voor coaching? 
De kosten voor bovenstaande coaching diensten zijn afhankelijk van het vraagstuk en de problematiek. De prijs is altijd een maatwerk prijs en wordt berekend op basis van het aantal sessies en bijbehorend uurtarief. 

Hoe start Employment Services een coaching traject op?
Voordat een coaching traject wordt gestart, vindt eerst een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever plaats en een intake met de coachee. Tijdens deze intake legt onze coach Mariska Werlich uit wat de werkwijze is wat men kan verwachten en hoeveel tijd het traject in beslag gaat nemen. Na deze intake beslist de coachee of hij/zij met Mariska het traject in wil gaan en vanaf dat moment worden kosten in rekening gebracht.

Vragen
Wenst u meer informatie over coaching dienstverlening van Employment Services, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze coach Mariska Werlich
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.