Vind de perfecte baan
Door oprechte interesse in u en uw loopbaan brengen we uw wensen snel in kaart. Zo vindt Employment Services de perfecte baan voor u.
Zoekcriteria

Vacatures Marketing & Sales

Op zoek naar vacatures in Marketing of Sales?
Dan ben je bij Employment Services aan het goede adres. Door ruim 40 jaren ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche zijn wij altijd in staat om samen de marketing- of salesvacature te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften!

Het vakgebied marketing & sales is zeer divers en vraagt om een sterk netwerk. Hierbij is het aantal vacatures vaak niet het knelpunt, maar welke positie past inhoudelijk nu écht bij je? En tegelijkertijd: in welke werkcultuur en wat voor soort organisaties floreer jij?

Business Consultant Finance - Woerden

Vacature in Woerden voor een ondernemende Business Consultant die kennis en ervaring heeft in finance
Gepubliceerd: 19-05-2022
Referentie nr:#EMWA01693

Sales Manager - Rotterdam

Waardevolle rol voor inspirerende Sales Manager die hergebruik van gerecycled plastic als nieuwe “standaard” weet te positioneren    
Gepubliceerd: 05-05-2022
Referentie nr:#EMJF01683

Sales Support Medewerker - Weesp

Vacature voor een Sales Support Medewerker bij een aanbieder van hoogwaardige communicatietechnologie voor consumenten, business-to-business, overheden en serviceproviders in Weesp.
Gepubliceerd: 03-05-2022
Referentie nr:#EMJL01681

Online B2B Marketeer (senior) - Utrecht

Voor een hard groeiend platform bedrijf in het centrum van Utrecht (bij centraal station) zijn wij op zoek naar een Senior Online Marketeer B2B voor de introductie van een nieuwe brand  
Gepubliceerd: 26-04-2022
Referentie nr:#EMWA01675

Accountmanager detachering (finance) - Woerden

Vacature in Woerden voor een Accountmanager detachering en Werving & Selectie voor finance posities (tijdelijk en vast)
Gepubliceerd: 11-04-2022
Referentie nr:#EMWA01657

Trade Marketeer - Goes

Mooie vacature voor een Trade Marketeer.
Gepubliceerd: 05-04-2022
Referentie nr:#EMT01651
Employment Services en Marketing
In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij organisaties in de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Je kunt hierbij denken aan de bemiddeling voor posities variërend van productmanager, digital activation marketeer, marketingmanager, manager marketing & communicatie tot en met het niveau van CMO (Chief Marketing Officer).

Employment Services en Sales
Salesposities zijn zonder uitzondering sleutelposities binnen de organisatie, omdat de link tussen investering en resultaat direct kwantificeerbaar is. Je kunt hierbij denken aan posities als accountmanager, key accountmanager, salesmanager tot en met het niveau van commercieel directeur (CCO). Employment Services is groot geworden met het succesvol invullen van posities op commercieel gebied. Dat maakt het verschil voor mensen die zelf het verschil maken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met Tjen Schifferstein of Diederik Leeman voor meer informatie of scroll terug naar boven voor de actuele mogelijkheden.