Vind de perfecte baan
Door oprechte interesse in u en uw loopbaan brengen we uw wensen snel in kaart. Zo vindt Employment Services de perfecte baan voor u.
Zoekcriteria

Vacatures Marketing & Sales

Op zoek naar vacatures in Marketing of Sales?
Dan ben je bij Employment Services aan het goede adres. Door ruim 40 jaren ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche zijn wij altijd in staat om samen de marketing- of salesvacature te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften!

Het vakgebied marketing & sales is zeer divers en vraagt om een sterk netwerk. Hierbij is het aantal vacatures vaak niet het knelpunt, maar welke positie past inhoudelijk nu écht bij je? En tegelijkertijd: in welke werkcultuur en wat voor soort organisaties floreer jij?

Medewerker Marketing & Communicatie - Weesp

Vacature voor een Medewerker Marketing & Communicatie bij een (inter)nationale technische kennis-, project- en handelsorganisatie die actief is op het gebied van multimediale...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#EMJL01842

Key Account Manager Benelux - Nunspeet

Vacature voor een Key Account Manager Benelux m/v.
Gepubliceerd: 09-11-2022
Referentie nr:#EMT01832

Key Accountmanager - Amsterdam

Wil jij jouw commerciële kennis inzetten in een snelgroeiende en ondernemende organisatie, waarbij je veel vrijheid krijgt om groei te realiseren? Wil jij zelf het verschil maken zonder veel...
Gepubliceerd: 08-11-2022
Referentie nr:#EMT01830

International Business Development Manager - Amsterdam

Vacancy for an International Business Development Manager in Amsterdam.
Gepubliceerd: 08-11-2022
Referentie nr:#EMT01829

Key Accountmanager - Hilversum

Vacature voor een Key Accountmanager bij Orange-Sheep in Hilversum.
Gepubliceerd: 08-11-2022
Referentie nr:#EMT01828

Trade Marketeer - Diemen

Vacature voor een Trade Marketeer bij een merkenbedrijf nabij Amsterdam.
Gepubliceerd: 12-10-2022
Referentie nr:#EMT01810
Employment Services en Marketing
In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij organisaties in de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Je kunt hierbij denken aan de bemiddeling voor posities variërend van productmanager, digital activation marketeer, marketingmanager, manager marketing & communicatie tot en met het niveau van CMO (Chief Marketing Officer).

Employment Services en Sales
Salesposities zijn zonder uitzondering sleutelposities binnen de organisatie, omdat de link tussen investering en resultaat direct kwantificeerbaar is. Je kunt hierbij denken aan posities als accountmanager, key accountmanager, salesmanager tot en met het niveau van commercieel directeur (CCO). Employment Services is groot geworden met het succesvol invullen van posities op commercieel gebied. Dat maakt het verschil voor mensen die zelf het verschil maken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met Tjen Schifferstein of Diederik Leeman voor meer informatie of scroll terug naar boven voor de actuele mogelijkheden.