Vind de perfecte baan
Door oprechte interesse in u en uw loopbaan brengen we uw wensen snel in kaart. Zo vindt Employment Services de perfecte baan voor u.
Zoekcriteria

Vacatures Marketing & Sales

Op zoek naar vacatures in Marketing of Sales?
Dan ben je bij Employment Services aan het goede adres. Door ruim 40 jaren ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche zijn wij altijd in staat om samen de marketing- of salesvacature te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften!

Het vakgebied marketing & sales is zeer divers en vraagt om een sterk netwerk. Hierbij is het aantal vacatures vaak niet het knelpunt, maar welke positie past inhoudelijk nu écht bij je? En tegelijkertijd: in welke werkcultuur en wat voor soort organisaties floreer jij?

Business Developer - Umincorp - Rotterdam

Gepassioneerde Business Developer die bij Umincorp in Rotterdam impact weet te maken in de groeimarkt van 100% gerecycled plastic  
Gepubliceerd: 15-03-2023
Referentie nr:#EMJF01924

Commercial Strategy Analyst - Amsterdam

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waarin je veel schakelt met diverse stakeholders? Heb je een sterk commercieel inzicht en ben je een kei in het analyseren van data? Vind je het...
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#EMT01914

Marketing Manager - Haarlem

Vacature voor een Marketing Manager in Haarlem.
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#EMT01913

Medewerker Marketing & Communicatie - Weesp

Vacature voor een Medewerker Marketing & Communicatie bij een (inter)nationale technische kennis-, project- en handelsorganisatie die actief is op het gebied van multimediale...
Gepubliceerd: 01-03-2023
Referentie nr:#EMT01910

Commercieel medewerker Verkoopbinnendienst - Apeldoorn

Vacature voor een Commercieel Medewerker Verkoopbinnendienst in Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-03-2023
Referentie nr:#EMT01909

Trade Marketeer - Goes

Mooie vacature voor een Trade Marketeer.
Gepubliceerd: 27-02-2023
Referentie nr:#EMT01907

Key Account Manager Benelux - Cewe - Nunspeet

Vacature voor een Key Account Manager Benelux bij Cewe in Nunspeet.
Gepubliceerd: 22-02-2023
Referentie nr:#EMT01904

Factbased Category Manager voor D2C player in Almere - Almere

Vacature voor een Ondernemende Category Manager voor een D2C speler.
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#EMT01896

International Business Development Manager - Vervuld - Amsterdam

Vacancy for an International Business Development Manager in Amsterdam.
Gepubliceerd: 16-02-2023
Referentie nr:#EMT01894

National Accountmanager Nederland - Amsterdam

Wil jij jouw commerciële kennis inzetten in een snelgroeiende en ondernemende consumer health organisatie? Wil jij zelf het verschil maken zonder veel bureaucratische rompslomp en grote...
Gepubliceerd: 16-02-2023
Referentie nr:#EMT01893
Employment Services en Marketing
In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij organisaties in de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Je kunt hierbij denken aan de bemiddeling voor posities variërend van productmanager, digital activation marketeer, marketingmanager, manager marketing & communicatie tot en met het niveau van CMO (Chief Marketing Officer).

Employment Services en Sales
Salesposities zijn zonder uitzondering sleutelposities binnen de organisatie, omdat de link tussen investering en resultaat direct kwantificeerbaar is. Je kunt hierbij denken aan posities als accountmanager, key accountmanager, salesmanager tot en met het niveau van commercieel directeur (CCO). Employment Services is groot geworden met het succesvol invullen van posities op commercieel gebied. Dat maakt het verschil voor mensen die zelf het verschil maken.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met Tjen Schifferstein of Diederik Leeman voor meer informatie of scroll terug naar boven voor de actuele mogelijkheden.