Zoekcriteria

Vacatures Management & Operations

Ben jij op zoek naar leidinggevende vacatures?
Onze expertise en ervaring maken het verschil. Door ruim 40 jaren ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche zijn wij altijd in staat om samen de vacature te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften!

Binnen veel organisaties is het middenkader of operationeel management essentieel. Het vertalen van strategie naar het operationele proces vraagt veel van je. Maar een team op de juiste manier stimuleren om een optimaal resultaat te behalen, is een kunst op zich! Voor managementprofessionals bieden we interessante mogelijkheden in verschillende branches en vakgebieden.

Project manager (start-up medische innovaties) - Maastricht

Vacature voor een ervaren project manager die door middel van moonshots medische onderzoeken naar start-up bedrijven kan brengen. Deze vacature is in Maastricht.
Gepubliceerd: 10-01-2019
Referentie nr:#EMWA00660

Interim Projectmanager (productie-omgeving) - Amersfoort

Opdracht voor ZZP, Freelance, interim kandidaat Projectmanager voor productiebedrijf in Amersfoort
Gepubliceerd: 13-12-2018
Referentie nr:#EMWA00643

Medewerker Data Quality Management - Weesp

Vacature van Medewerker Data Quality Management bij Geldmaat, bekend van de nieuwe geldautomaten!, in Weesp (regio Amsterdam / Almere). Wil jij meebouwen aan deze nieuwe organisatie? Dat is deze...
Gepubliceerd: 07-12-2018
Referentie nr:#EMHR00638

Financieel Toezichthouder Notariaat/Gerechtsdeurwaarders Regio Noord - Zwolle

Vacature voor een Financieel Toezichthouder NG regio Noord bij het Bureau Financieel Toezicht. Deze functie is voornamelijk op locatie in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland,...
Gepubliceerd: 06-12-2018
Referentie nr:#EMJL00637

Product Engineer - Deventer

Boeiende en afwisselende technische vacature in innovatieve productieomgeving voor de functie van Product Engineer. 
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#EMJF00634

Financieel Toezichthouder Notariaat/Gerechtsdeurwaarders Regio Noord - Utrecht

Vacature voor een Financieel Toezichthouder NG regio Noord bij het Bureau Financieel Toezicht in Utrecht. Deze functie is voornamelijk op locatie in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland,...
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#EMJL00620

Toezichthouder Kwaliteit & Integriteit Notariaat - Utrecht

Vacature voor een Toezichthouder Kwaliteit & Integriteit Notariaat bij het Bureau Financieel Toezicht in Utrecht
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#EMJL00619

Service Engineer - Amersfoort

Afwisselende vacature in de techniek voor een Service Engineer die in West-Europa biogas opwerkingsinstallaties opbouwt en onderhoudt bij onze opdrachtgever in de regio Amersfoort / Nijkerk
Gepubliceerd: 05-10-2018
Referentie nr:#EMJF00592

Project Engineer - Amersfoort

Voor een vacature in de techniek zijn we op zoek naar een allround “hands-on” techneut die meebouwt aan duurzame installaties in de regio Amersfoort / Nijkerk.
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#EMJF00590

EHS Manager - EMEA - Uithoorn

Vacancy for a Regional EHS manager - EMEA  
Gepubliceerd: 19-09-2018
Referentie nr:#EMJL00580
Management & Operations
De expertise van onze ervaren consultants maken dat we voor managers binnen verschillende branches en vakgebieden interessante mogelijkheden kunnen bieden. Zo hebben we in de afgelopen jaren posities ingevuld van general manager, operations manager, production manager, facility manager en managementposities binnen inkoop, logistiek en supply chain. Maar ook voor de functie van kwaliteitsmanager of vergelijkbare posities op het gebied van QA/QC, HSE of HSQE kunnen we managers helpen aan een nieuwe stap in hun carrière.

Binnen veel organisaties is het middenkader of operationeel management essentieel. Het vertalen van strategie naar het operationele proces vraagt veel van je. Maar een team op de juiste manier stimuleren om een optimaal resultaat te behalen, is een kunst op zich! Voor managementprofessionals bieden we interessante mogelijkheden in verschillende branches en vakgebieden.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met Diederik Leeman of Tjen Schifferstein voor meer informatie of scroll terug naar boven voor de actuele mogelijkheden.