Vind de perfecte baan
Door oprechte interesse in u en uw loopbaan brengen we uw wensen snel in kaart. Zo vindt Employment Services de perfecte baan voor u.
Zoekcriteria

Vacatures Management & Operations

Ben jij op zoek naar leidinggevende vacatures?
Onze expertise en ervaring maken het verschil. Door ruim 40 jaren ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche zijn wij altijd in staat om samen de vacature te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften!

Binnen veel organisaties is het middenkader of operationeel management essentieel. Het vertalen van strategie naar het operationele proces vraagt veel van je. Maar een team op de juiste manier stimuleren om een optimaal resultaat te behalen, is een kunst op zich! Voor managementprofessionals bieden we interessante mogelijkheden in verschillende branches en vakgebieden.

Interim Projectleider (Openbaar Vervoer) 24 uur (on hold) - Amsterdam

Interim vacature Senior Projectleider voor 24 uur per week en voor een lange periode (minimaal 6 maanden) in Amsterdam bij een openbaar vervoer bedrijf
Gepubliceerd: 15-03-2019
Referentie nr:#EMWA00730

Senior Buyer m/v - Rotterdam

Vacature voor een Senior Buyer m/v in Rotterdam
Gepubliceerd: 06-03-2019
Referentie nr:#EMJL00721

Qualified Person/ Regulatory Affairs Manager - Harderwijk

Welke industrie apotheker houdt van verder professionaliseren van werkzaamheden en gelooft in de geneeskrachtige werking van kruiden?
Gepubliceerd: 05-03-2019
Referentie nr:#EMJL00720

Financieel Toezichthouder Notariaat/Gerechtsdeurwaarders - Utrecht

Vacature voor een Financieel Toezichthouder NG bij het Bureau Financieel Toezicht in Utrecht.
Gepubliceerd: 13-02-2019
Referentie nr:#EMJL00704

Team Manager Sustaining Engineering Support - Utrecht

Vacancy for a Team Manager Sustaining Engineering Support for the After Market Organization 
Gepubliceerd: 30-01-2019
Referentie nr:#EMJL00683

Business Analist (data) - Amsterdam

Vacature Functioneel Business Analist (data) bij Geldmaat in Amsterdam, bekend van de nieuwe geldautomaten in Amsterdam! Wil jij meebouwen aan deze nieuwe organisatie? 
Gepubliceerd: 29-01-2019
Referentie nr:#EMWA00681

Interim Manager Projectenbureau (on hold) - Amsterdam

Interim vacature Manager Projectenbureau voor 24 uur per week en voor een lange periode (tot eind 2019) in Amsterdam
Gepubliceerd: 25-01-2019
Referentie nr:#EMWA00679

Procurement Category Manager Tropical Oils (vervuld) - Uithoorn

Vacancy for a procurement category manager tropical oils
Gepubliceerd: 17-01-2019
Referentie nr:#EMJL00667

Afstudeerder Communicatie - Baarn

Prachtige opdracht voor afstudeerder Communicatie die het team van Employment Services gaat helpen bij het maken van een nieuw communicatieplan! 
Gepubliceerd: 11-01-2019
Referentie nr:#EMJF00662

Project manager start-up (vervuld) - Maastricht

Vacature voor een ervaren project manager die door middel van moonshots medische onderzoeken naar start-up bedrijven kan brengen. Deze vacature is in Maastricht.
Gepubliceerd: 10-01-2019
Referentie nr:#EMWA00660
Management & Operations
De expertise van onze ervaren consultants maken dat we voor managers binnen verschillende branches en vakgebieden interessante mogelijkheden kunnen bieden. Zo hebben we in de afgelopen jaren posities ingevuld van general manager, operations manager, production manager, facility manager en managementposities binnen inkoop, logistiek en supply chain. Maar ook voor de functie van kwaliteitsmanager of vergelijkbare posities op het gebied van QA/QC, HSE of HSQE kunnen we managers helpen aan een nieuwe stap in hun carrière.

Binnen veel organisaties is het middenkader of operationeel management essentieel. Het vertalen van strategie naar het operationele proces vraagt veel van je. Maar een team op de juiste manier stimuleren om een optimaal resultaat te behalen, is een kunst op zich! Voor managementprofessionals bieden we interessante mogelijkheden in verschillende branches en vakgebieden.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met Diederik Leeman of Tjen Schifferstein voor meer informatie of scroll terug naar boven voor de actuele mogelijkheden.