Vacature Restructuring consultants - Kruger

Nieuw

De functie

Als consultant binnen het restructuring team voer je opdrachten altijd uit samen met één of meer van je collega’s. Nadat een onderneming Kruger heeft ingeschakeld, stel je – in samenspraak met je collega(‘s) - een onderzoeksaanpak op. Je verzamelt alle relevante informatie over de onderneming, interviewt sleutelfunctionarissen en voert financiële analyses uit. Je werkt zonodig samen met accountants, fiscalisten en juristen en bent aanspreekpunt en gesprekspartner voor alle belanghebbenden van de onderneming. Je identificeert de risico’s, bedreigingen en kansen en stelt hierover – samen met de financiële analyses – een heldere rapportage op inclusief werkbare oplossingen, de te stellen prioriteiten en te ondernemen acties, die je vervolgens bespreekt met de ondernemer en belanghebbenden. In deze fase is het van groot belang dat je overtuigend bent en draagvlak weet te creëren. Indien noodzakelijk of gewenst, speel je een rol bij de implementatie van het (mede) door jou opgestelde adviesrapport.

Dit ben jij

Graag komen wij met je in contact als je beschikt over eigenheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Je bent leergierig en nieuwsgierig en wilt écht weten hoe het zit. Daarnaast ben je een pragmatische professional met sterke financiële en analytische vaardigheden en een adviesgerichte attitude. Je bent daadkrachtig en ondernemend en wilt het restructuring vak (verder) leren beheersen.

We vinden het belangrijk dat je:

  • communicatief en analytisch zeer sterk bent
  • in staat bent respectvolle relaties op te bouwen, ook wanneer de klant in moeilijke omstandigheden verkeert
  • beschikt over impact en overtuigingskracht
  • een open, lerende houding hebt
  • beschikt over een afgeronde WO-opleiding of in elk geval aantoonbaar WO werk- en denkniveau
  • affiniteit met het middenbedrijf en cijfers hebt
  • houdt van mensen en ondernemers
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als in geschrift
  • bij voorkeur beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring.

Over Kruger

Onze opdrachtgever is Kruger; dé nummer 1 speler in Nederland op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Dit zijn vaak familiebedrijven en/ of ondernemingen waarin private equity een belang heeft. Naast restructuring is Kruger voor haar klanten een betrouwbare partner op het gebied van corporate finance, strategie, investeringsbeslissingen, interim oplossingen en executive search. In totaal werken circa 25 mensen bij Kruger. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar de klanten bevinden zich door het hele land. Werkzaamheden worden dan ook gedaan deels vanuit kantoor, bij de klant en – wanneer praktisch – vanuit huis.

Interesse en solliciteren
Heb je interesse in deze boeiende rol waarin je écht impact maakt op de ondernemers en waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren en te groeien? Dan zien wij graag jouw CV en sollicitatie tegemoet! Deze kun je indienen via de sollicitatieknop op deze site.

Na de CV-selectie vinden voorselectiegesprekken plaats met de adviseur van Employment Services. Vervolgens worden geselecteerde kandidaten voorgedragen aan Kruger, hetgeen gevolgd wordt door gesprekken bij Kruger op kantoor.

Een assessment maakt tevens onderdeel uit van de procedure. Employment Services wint tenminste twee referenties in en er wordt een screening op diploma’s, werkervaring en VOG uitgevoerd. Op een nader te bepalen moment vindt het arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de adviseur van Employment Services, Janine Trompetter, via 06-29472010 of j.trompetter@employmentservices.nl.

Wat biedt Kruger

Kruger biedt aan jou een functie waarin je direct betrokken bent bij en wérkelijk impact hebt op een breed scala aan ondernemingen. Je krijgt ruime mogelijkheden om jezelf in dit unieke vakgebied te ontwikkelen en ondergaat een steile leercurve. Daarnaast is het werk als restructuring consultant bijzonder afwisselend, evenals de klanten. Je adviseert ondernemingen in vrijwel alle sectoren over vraagstukken die uiteenlopen van een dreigend faillissement tot concrete strategiebepaling.
Je wordt welkom geheten door een enthousiast team met betrokken en zeer kundige collega’s (m/v – 60/40%), die je graag wegwijs maken in het vak en in de werkwijze van Kruger. De sfeer in het team is goed, je kan rekenen op je collega’s en naast dat er hard gewerkt wordt, is er zeker ook tijd en ruimte voor plezier.

Buiten een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een auto, wordt door Kruger in jou geïnvesteerd door middel van opleidingen, ‘on-boarding’-trainingen en cursussen.

Location

Rotterdam

Publication date

17.10.2022

Contact person

Janine Trompetter

More information
Janine Trompetter
Cell phone: (06) 2947 2010