Vacature Financieel administratief medewerker (Franstalig)

Nieuw

Functie omschrijving

Finance vacature voor een Franstalig financieel administratief medewerker voor een internationale onderneming in de recreatie en toeristische sector in Zeist.

Onze opdrachtgever is een internationale speler in recreatie en toerisme en ter versterking van het finance team is een finance vacature gesteld voor een:

Financieel Administratief Medewerker.

In deze finance rol word je verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren administratie (inclusief het boeken van bank en kas). Tevens analyseer je en specificeer je de balans- en tussenrekeningen. Ook heb je contact met buitenlandse leveranciers (vooral uit Frankrijk).

Het betreft een vacature voor 38 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar.

Functie eisen

De belangrijkste functie-eisen voor deze vacature zijn:
  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting van financiële administratie, assistent accountant of bedrijfsadministratie);
  • Minstens 1 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en enige beheersing van de Franse taal;
  • Kennis van AFAS is een pré;
  • Enthousiast en communicatief.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een werkomgeving waar je jezelf verder kan ontwikkelen en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Het salarisniveau is ingeschaald op schaal 6 van de Receatie CAO.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit finance profiel of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze consultant Patrick Waardijk via telefoon (06-24770562) of e-mail (p.waardijk@employmentservices.nl). Direct solliciteren kan via de button 'direct solliciteren'.

Employment Services (www.employmentservices.nl) is bewezen effectief in werving & selectie, interim management en executive search door persoonlijke aandacht en gedegen advies.

Keywords: #vacature; #Zeist, #Finance, #Werving&Selectie #Administratie #Administrateur, Employment Services

Location

Zeist

Publication date

11.01.2021

Contact person

Patrick Waardijk

More information
Patrick Waardijk
Cell phone: (06) 2477 0562