Over Ons

Oorsprong

Ruim 40 jaar bewijst Employment Services dat kwaliteit zich vertaalt in duurzame relaties, met zowel kandidaten als opdrachtgevers. In de afgelopen decennia heeft ons bureau verschillende ontwikkelingen doorgemaakt, waarbij persoonlijk contact, inhoudelijk advies en resultaatgerichtheid altijd de pijlers zijn gebleven.
Vanuit onze persoonlijke achtergrond en ervaring hebben we met name een sterk netwerk en expertise binnen de gebieden Marketing & Sales, Finance, Management en Operations.

Werkwijze

Wij geloven in gedegenheid. Degelijkheid als in grondig, onderbouwd, inhoud- en kwaliteitsgericht. Zeker niet saai of alledaags, we zien juist elke procedure als een uniek proces. We brengen partijen bij elkaar die elkaar waarschijnlijk niet op een andere manier zouden vinden. Professionals die latent zoeken zijn kritisch en zullen niet snel op een gemiddelde vacatureplaatsing reageren. Organisaties hebben vaak een specifiek zoekprofiel voor ogen, maar in de praktijk blijkt dat mensen die nét dat beetje extra brengen, succesvol worden op hun nieuwe positie. Om die reden besteden wij veel zorg en persoonlijk aandacht aan een procedure. We gaan niet voor ‘passend’, maar voor een perfecte match!

Vormen van dienstverlening

Primair is Employment Services een werving- en selectiebureau, waarbij de werkwijze van executive search in ons DNA zit. Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Werving en selectie
  • Executive search
  • Interim Management
  • Detachering
  • Coaching

Onze mensen

De kracht van Employment Services is de samenstelling van het team. We zijn door de wol geverfd, vullen elkaar aan waar nodig en zijn flexibel in onze benaderingswijze, maar altijd authentiek en met open vizier. Met een scherp oog, doortastend en verbindend. Juist die combinatie van eigenschappen maakt dat we tot de kern komen en relaties opbouwen die blijvend zijn. En daar krijgen wíj energie van…

Bekijk onze consultants  Actuele vacatures

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl