Opdrachtgevers

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken  voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoefte van een opdrachtgever. Dat vraagt om een aantal zorgvuldige stappen in het proces.

Het proces

  • Een goede intake van de vacature is essentieel. Hierbij wordt een goed beeld geschetst van de harde en zachte criteria, door ter plaatse kennis te maken met de organisatie en het team.
  • Bij de werving zetten we vooral ons brede netwerk in en gaan we gericht op zoek naar latent zoekende kandidaten die aansluiting hebben met de positie.
  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de kandidaat is zowel wervend als selecterend; we kijken of iemand echt geschikt is voor de positie en enthousiasmeren de kandidaat door middel van persoonlijke achtergrondinformatie.
  • We geven de opdrachtgever een goed inhoudelijk advies over de kandidaten die we introduceren. Zo krijgt het eerste gesprek bij de organisatie meer diepgang en is daarmee effectiever.

De ontwikkeling

Op basis van de behoeften van onze opdrachtgevers hebben we geleidelijk onze dienstverlening verbreed. We vullen ook tijdelijke posities in door middel van interim management of detachering en we hebben coaching op professionele wijze gestalte gegeven.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.