Recruitment zelf doen of uitbesteden!?

Veel bedrijven en organisaties stellen zich de vraag of ze voor de openstaande vacatures de recruitment in eigen beheer moeten uitvoeren of toch uitbesteden? Het is dus een bekend vraagstuk dat veel bedrijven bezighoudt. In de huidige tijd waarin veel vacatures zijn en de kandidaten schaars zijn, woedt het gevecht om het talent. Het zelf uitvoeren van de werving, kost veel energie en inspanning en de vraag is of het ook het gewenste resultaat oplevert. In dit filmpje laten we zien dat de kans op succes veel groter is wanneer de zoektocht is gericht op de latent werkzoekenden. De groep 'latent werkzoekenden' vormt 55% van de beroepsbevolking en wordt niet direct bereikt door het plaatsen van een vacature op de eigen website en/of op www.indeed.nl.

Door de werving uit te besteden aan een bureau zoals Employment Services vergroot u de kans om de juiste doelgroep te bereiken. Immers Employment Services benadert pro-actief en doelgericht ook de grote groep latent werkzoekenden. Wij zeggen dan 'Logisch dat de kans op goede kandidaten groter wordt', omdat recruitment ons vak is. Hierdoor kunt u als bedrijf of organisatie beter meedoen in het gevecht om het talent. 

Wervings-vraagstuk Heeft u een een vraag over het invullen van een vaste en/of tijdelijke vacature, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze consultants (klik hier)   

Voor de link naar filmpje, klik hier

 


Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.