Beste relatie,

Eigenlijk behoeft dit nieuwsbericht geen inleiding en/of pakkende openingszin, omdat het volstrekt helder is in welke onzekere tijden wij momenteel leven. Wij wensen je toe dat je gezond bent en (waarschijnlijk wel met veel aanpassingen) ook nog je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Ondanks alles proberen wij ons bij Employment Services te focussen op onze core business; het ondersteunen van relaties bij het invullen van tijdelijke en vaste vacatures. Wij merken dat wij samen met onze klanten op zoek gaan naar de passende procedure die in deze periode nog mogelijk en gewenst is voor onze opdrachtgever. Creativiteit die zorgt dat wij buiten de gangbare procedures kunnen gaan, waardoor de opdrachtgever toch kan worden ontzorgd en kan blijven doen waar hij of zij goed in is.

Binnen ons werk spreken wij dagelijks met Directie, HR en Managers bij vele uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. Hier werken wij nu nauw mee samen om gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen. Alle consultants staan klaar om je onderneming of organisatie te ondersteunen bij in-, door- en uitstroom-vraagstukken en kosteloos van advies te voorzien.

Wanneer je dat wenst, dan staan wij ook voor jou klaar om je te ondersteunen hoe we de huidige uitdagingen omtrent de 'corona periode' kunnen aanpakken.

Veel succes toegewenst en 'stay healthy' voor jou, je gezin en je collega's!

Team Employment Services
www.employmentservices.nl

 


Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl