Beste relatie,

Eigenlijk behoeft dit nieuwsbericht geen inleiding en/of pakkende openingszin, omdat het volstrekt helder is in welke onzekere tijden wij momenteel leven. Wij wensen je toe dat je gezond bent en (waarschijnlijk wel met veel aanpassingen) ook nog je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Ondanks alles proberen wij ons bij Employment Services te focussen op onze core business; het ondersteunen van relaties bij het invullen van tijdelijke en vaste vacatures. Wij merken dat wij samen met onze klanten op zoek gaan naar de passende procedure die in deze periode nog mogelijk en gewenst is voor onze opdrachtgever. Creativiteit die zorgt dat wij buiten de gangbare procedures kunnen gaan, waardoor de opdrachtgever toch kan worden ontzorgd en kan blijven doen waar hij of zij goed in is.

Binnen ons werk spreken wij dagelijks met Directie, HR en Managers bij vele uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. Hier werken wij nu nauw mee samen om gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen. Alle consultants staan klaar om je onderneming of organisatie te ondersteunen bij in-, door- en uitstroom-vraagstukken en kosteloos van advies te voorzien.

Wanneer je dat wenst, dan staan wij ook voor jou klaar om je te ondersteunen hoe we de huidige uitdagingen omtrent de 'corona periode' kunnen aanpakken.

Veel succes toegewenst en 'stay healthy' voor jou, je gezin en je collega's!

Team Employment Services
www.employmentservices.nl

 


Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.