Nieuwsbrief Employment Services november 2018

Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van Employment Services. Gevoelsmatig lijkt de economische groei in Nederland af te vlakken, maar daarvan merken wij bij Employment Services nog helemaal niets. Integendeel, het is niet zonder reden dat ons team met consultants flink is gegroeid. De reden van deze uitbreiding is dat wij zien dat de vacatures en aanvragen bij onze klanten sterk zijn toegenomen en Employment Services wil bewaken dat alle wervingstrajecten op een effectieve wijze worden uitgevoerd. Ook heeft Employment Services de keuze gemaakt om een actieve speler te worden in de detachering- en interim-markt. Dit als reactie op vragen en verzoeken van onze cliënten. Kortom er gebeurt veel binnen ons bureau.

Hartelijke groet,
Diederik Leeman
Directeur

 

Start Johan Fekken

Per 1 oktober 2018 is het team van Employment Services verder versterkt met de komst van Johan Fekken. Johan gaat zich als senior consultant richten op het invullen van vacante management-, staf- en technische functies (vanaf HBO-niveau) binnen de discipline Management en Operations. Hierbij ligt zijn focus op de maakindustrie. Johan heeft 28 jaar ervaring in verschillende HR staf- en managementfuncties bij Koninklijke Auping. In 2015 heeft hij zijn loopbaan voortgezet als landelijk accountmanager bij de Stichting A&O (Scholingsfonds Groot Metaal). Aansluitend hieraan is hij aan de slag gegaan als sales-consultant/adviseur bij stichting MEPD. In deze rol heeft hij bedrijven en medewerkers in de techniek geadviseerd en begeleid bij o.a. ontslag, re-integratie, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. Door zijn praktijk ervaring, sterk netwerk en oprechte belangstelling voor bedrijven en mensen zijn wij blij met de komst van Johan en wensen wij hem veel succes en werkplezier toe. Klik hier voor meer info over Johan Fekken.

 

Deelnemer Utrechtse Ondernemersdag

Op dinsdag 27 november 2018 wordt de Utrechtse Ondernemersdag gehouden in Bar Beton in Utrecht (Rijnsweerd). Ook dit jaar kent de Ondernemersdag een thema en dat is 'winnen doe je samen'. Tijdens deze interactieve bijeenkomst zijn er ook plenaire sessies waarbij de parallel wordt getrokken met sport en topsport. Zo zijn een aantal bekende namen uit de topsport aanwezig die de parallellen tussen topsport en ondernemen laten zien. Aanwezig zijn Gerard Kemkers (oud schaatscoach en heeft nu een rol in de nieuwe schaatsploeg rondom Ireen Wüst (Team TalentNed met als hoofdsponsor investeringsbedrijf Infestos) en Jens Műller (teammanager Duitse voetbalelftal).

Employment Services is deelnemer en sponsor van de editie 2018. Tevens zal Employment Services zich presenteren in de centrale ruimte.

Voor meer informatie over de Utrechtse Ondernemersdag zie de website www.utrechtseondernemersdag.nl. Indien u interesse heeft, kunt u via Employment Services kosteloos een toegangskaart ontvangen. Stuurt u dan een verzoek naar onze office manager Joyce van Lingen (j.vanlingen@employmentservices.nl).

 

Recruitment zelf doen of uitbesteden!?

Onze consultants voeren veel gesprekken met bedrijven en organisaties en dan komt veelal het vraagstuk "Recruitment zelf doen of uitbesteden" op tafel. Welke toegevoegde waarde levert een Werving & Selectie bureau bij de werving. In deze tijd waarin de kandidaten schaars zijn, kost het zelf uitvoeren van de werving veel energie en inspanning en de vraag is of het ook het gewenste resultaat oplevert. Employment Services heeft een een filmpje laten maken waarin duidelijk wordt gemaakt dat de kans op succes veel groter is wanneer de zoektocht is gericht op de latent werkzoekenden i.p.v. alleen de zoektocht te richten op actief werkzoekenden. De groep 'latent werkzoekenden' vormt 55% van de beroepsbevolking en wordt niet direct bereikt door het plaatsen van een vacature op de eigen website en/of op www.indeed.nl. Door de werving uit te besteden aan een bureau zoals Employment Services vergroot u de kans om de juiste doelgroep te bereiken. Immers Employment Services benadert pro-actief en doelgericht ook de grote groep latent werkzoekenden. Wij zeggen dan 'Logisch dat de kans op goede kandidaten groter wordt', omdat recruitment ons vak is. Hierdoor kunt u als bedrijf of organisatie beter meedoen in het gevecht om het talent. 

Klik hier om het filmpje te bekijken

Wervings-vraagstuk 
Heeft u een vraag over het invullen van een vaste en/of tijdelijke vacature, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze consultants (klik
hier


 

Door Employment Services werden recent onder andere de volgende opdrachten ingevuld:

Key Account Manager bij een internationale groothandel in Arnhem;

Business Controller (MA/FA) bij een financiële dienstverlener in Weesp;

Assistent Letselschade Expert bij een juridisch adviesbureau in Amersfoort;

Operationeel Manager bij een scale-up in Amsterdam;

Interim Financial Accountant bij een productiebedrijf in Deventer;

Interim Allround Administrateur bij een ICT bedrijf in Amstelveen;

Interim HR Manager bij een groothandel en cateraar in Utrecht.

Voor een overzicht van onze actuele vacatures kunt u klikken op de volgende link: vacatures

 

 


Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.