Employment Services groeit

Na een zeer succesvol jaar in 2018 groeit Employment Services verder door. Deze groei wordt vormgegeven door de start van 2 nieuwe consultants. Zo is op 16 augustus Vincent van Middelaar gestart en op 1 september Patrick Waardijk. Op 19 september werd hiervan ook melding gemaakt in het Financieel Dagblad in het katern 'Personalia' (zie foto). Opvallend is dat door de redactie van het FD ons bureau Employment Services is omgedoopt tot uitzendbureau. Via deze weg willen wij u informeren dat de dienstverlening van Employment Services ongewijzigd blijft en dat wij geen uitzendonderneming zijn geworden of willen worden. Onze dienstverlening blijft gericht op Werving & Selectie, Executive Search, Detachering en Interim bemiddeling in de segmenten Finance, Marketing & Sales en Management & Operations. Waarvan akte.

We zijn trots en verheugd op de komst van Vincent en Patrick. Beide heren brengen veel kennis en ervaring mee en op basis van de eerste weken lijkt er een goede fit te zijn tussen hen en onze organisatie. Ook Vincent en Patrick gaan voor persoonlijke aandacht en gedegen advies en wij hebben de overtuiging dat zij dezelfde kwaliteit dienstverlening aan u kunnen bieden, zoals u van Employment Services gewend bent.

Vincent van Middelaar Vincent vervulde na zijn studie aan de HEAO diverse financiële advies en business development functies in het bedrijfsleven. Hierdoor is hij in staat om op professionele wijze op alle niveaus met opdrachtgevers mee te denken over versterking van human capital. Zijn aanpak is resultaat gericht, open en betrokken.  Vincent zal zich binnen Employment Services met name bezighouden met het vervullen van financiële posities bij opdrachtgevers. Voor meer informatie over Vincent klik hier.  

Patrick Waardijk Met ruim 11 jaar ervaring als ondernemer bij een Werving & Selectiebedrijf en een uitzendbureau brengt hij veel kennis en ervaring plus een groot netwerk mee. Na zijn studie aan Nijenrode en de Vrije Universiteit in Amsterdam trad hij in dienst bij ABN AMRO. Hier heeft hij diverse commerciële en management posities vervuld. Na 10 jaar heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf te starten in Werving & Selectie, Detachering en Uitzenden. In zijn rol als senior consultant Werving & Selectie wordt Patrick ook verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Detachering en Interim activiteiten. Voor meer informatie over Patrick klik hier

Het team van Employment Services wenst Vincent en Patrick heel veel succes en plezier toe.

  Wervings-vraagstuk  Heeft u een een vraag over het invullen van een vaste en/of tijdelijke vacature, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze consultants of klik hier.   

 


Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.