Interim Management

Ook voor interim dienstverlening kunt u al meer dan 40 jaar bij Employment Services terecht. Voor alle type interim vacatures kan Employment Services u van dienst zijn. Op het gebied van detachering en interim management plaatsen wij professionals in de vakgebieden Finance, Marketing & Sales, Management & Operations en Digital. 


Finance
Wij hebben aantoonbaar veel ervaring met interim Finance opdrachten. Voor de deelgebieden Accounting, Reporting en Controlling, maar ook op het gebied van Compliance, Risk Management en Auditing kunnen wij u in zeer korte tijd van dienst zijn met vakbekwame interim professionals. Zowel specialisten als managers. 

Marketing & Sales
Op het gebied van Marketing & Sales kunnen wij u op korte termijn voorzien van Marketing & Sales interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Bijvoorbeeld voor salesondersteuning, het optimaliseren van een e-commerce strategie, het bedenken en implementeren van een nieuwe brandstrategie of verder professionaliseren van de marketing en communicatie. 

Management & Operations
Al vele jaren bemiddelen wij met succes interim managers en specialisten. Hierbij valt te denken aan managers in verschillende vakgebieden die bijvoorbeeld tijdelijk een afdeling of bedrijfsonderdeel aansturen of leiding nemen in veranderingstrajecten. Of denk aan specialisten die projectmatig ingezet worden in relatie tot de kernactiviteiten van een organisatie.

Digital  
Wij plaatsen professionals die ervaring hebben met het analyseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen, -applicaties en -systemen. Multidisciplinaire kennis is vaak onontbeerlijk om succesvol te kunnen zijn. Voorbeelden zijn het implementeren van processen op het gebied van Purchase to Pay (P2P) , ERP, facturatie, onkosten en declaraties. 
 

Kortom, Interim Management is voor Employment Services al jaren een vast onderdeel van de dienstverlening. Graag adviseren wij u hoe u door de inzet van interim professionals uw doelstellingen kunt realiseren. U kunt uiteraard te allen tijde contact opnemen met onze consultants. Ook wanneer u als zelfstandig specialist of interim manager actief bent en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en/of opdracht, komen wij graag met u in gesprek. Wij staan voor u klaar!

Bekijk onze actuele Interim Management vacatures

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.