Hans Calis

Hans  Calis
Naam: Hans Calis
Mobiel: (06) 2188 3507
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Hans Calis :

Hans is na een periode van 20 jaar weer terug bij Employment Services als senior consultant. 'Er is niets mooier dan een opdrachtgever te kunnen helpen bij een uitdaging op het gebied van personeel en organisatie en een kandidaat bij zijn/haar carrièreplanning.' Hans is een vakkundige en inlevende sparringpartner en adviseur die graag hierover met u in gesprek gaat. Employment Services staat voor een persoonlijke, betrouwbare, deskundige en authentieke dienstverlening. Waarden die Hans volledig onderschrijft en toepast bij het opbouwen en onderhouden van relaties en bepalend zijn voor een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Hans verleent zijn services aan opdrachtgevers in onder andere technologie sectoren waaronder telecommunicatie, software, hardware, IT services, cyber security, fintech en financial services naast media en communicatie, consulting en advies. In deze sectoren richt hij zich op het invullen van posities op expert-, staf-, management- en boardniveau.

Voorafgaand aan Employment Services is Hans werkzaam geweest als Head of HR bij Worldline Financial Services en EquensWorldline. Hans heeft twintig jaar lang gewerkt in internationale human resources management- en directiefuncties bij beursgenoteerde en met private equity gefinancierde technologiebedrijven. Naast human resources management is Hans tevens tien jaar verantwoordelijk geweest voor facility management. Hieraan voorafgaand heeft Hans gewerkt als consultant bij Employment Services. Na het afronden van zijn studie Personeel en Arbeid in Amsterdam is hij zijn loopbaan gestart in de uitzendbranche waar hij actief geweest is geweest in personeelsbemiddeling, business development en operationeel management

Privé draait het bij Hans om familie, vrienden en sport, vaak gecombineerd, op de squash- en tennisbaan of zeilend op het water. Daarnaast is Hans actief als vrijwilliger in de zorgsector en het verenigingsleven.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.