Patrick Waardijk

Patrick  Waardijk
Naam: Patrick Waardijk
Mobiel: (06) 2477 0562
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Patrick Waardijk :

Het invullen van vaste en tijdelijke vacatures door middel van werving & selectie, detachering of bemiddeling van interim-ers is een vak apart. Door mijn ondernemende houding, mijn klant- en resultaatgerichtheid ben ik in staat om met succes deze vacatures in te vullen.

Met ruim 11 jaar ervaring als ondernemer bij een uitzendbureau en een werving & selectiebedrijf breng ik veel kennis en ervaring plus een groot netwerk mee. Heldere communicatie en transparante dienstverlening geeft duidelijkheid en daar sta ik voor. Ik kijk naar kandidaten door een bedrijfskundige-bril en ben pas tevreden wanneer alle partijen blij zijn.

Studie en werk:

Na mijn studie aan Nijenrode en de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken bij ABN AMRO. Bij de bank heb ik diverse commerciële en management posities vervuld. Ook heb ik projecten geleid o.a. op het vakgebied van duurzaamheid en sustainability. In al deze rollen heb ik veel kandidaten geworven ter versterking van mijn eigen teams. Na 10 jaar heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten in werving & selectie en detachering en in 2012 heb ik een nieuw uitzendconcept in de markt gezet. Sinds 2018 werk ik met enthousiasme bij Employment Services in Baarn. In mijn rol als senior consultant ben ik verantwoordelijk voor detachering en interim en recruit ik ook voor vaste rollen. Heeft u een recruitment-vraagstuk, dan nodig ik u met plezier uit om vrijblijvend uw vraagstuk met mij te bespreken.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl