Vincent van Middelaar

Vincent van Middelaar
Naam: Vincent van Middelaar
Mobiel: (06) 2242 3197
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Vincent van Middelaar :

“Samenwerken” en “verbinden” zijn begrippen die als een rode draad door mijn werkzame leven lopen. Het geeft aan dat ik graag in contact treedt met mensen en nieuwsgierig ben naar hun drijfveren. In mijn huidige rol als consultant bij Employment Services zijn deze begrippen opnieuw duidelijk aanwezig in mijn streven naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. In mijn vorige accountmanagement functies bij onder meer VVAA en Rabobank kwamen deze elementen ook sterk naar voren.

Samen met Hendrik Roeleveld ben ik verantwoordelijk voor de werving van “financials”. Mijn achtergrond (HEAO Commerciële Economie) in combinatie met opgedane financiële en commerciële kennis bij diverse interessante werkgevers, maakt dat ik in de functie van consultant ook voor mijzelf de “perfecte match” heb gemaakt.

Graag nodig ik u uit om eens te sparren over hetgeen Employment Services voor u kan betekenen. Of u nou kandidaat bent die op zoek is naar een passende functie of opdrachtgever die een “financial”-vacature wil vervullen, u bent van harte uitgenodigd!

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl