Vincent van Middelaar

Vincent van Middelaar
Naam: Vincent van Middelaar
Mobiel: (06) 2242 3197
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Vincent van Middelaar :

“Samenwerken” en “verbinden” zijn begrippen die als een rode draad door mijn werkzame leven lopen. Het geeft aan dat ik graag in contact treedt met mensen en nieuwsgierig ben naar hun drijfveren. In mijn huidige rol als consultant bij Employment Services zijn deze begrippen opnieuw duidelijk aanwezig in mijn streven naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. In mijn vorige accountmanagement functies bij onder meer VVAA en Rabobank kwamen deze elementen ook sterk naar voren.

Samen met Hendrik Roeleveld ben ik verantwoordelijk voor de werving van “financials”. Mijn achtergrond (HEAO Commerciële Economie) in combinatie met opgedane financiële en commerciële kennis bij diverse interessante werkgevers, maakt dat ik in de functie van consultant ook voor mijzelf de “perfecte match” heb gemaakt.

Graag nodig ik u uit om eens te sparren over hetgeen Employment Services voor u kan betekenen. Of u nou kandidaat bent die op zoek is naar een passende functie of opdrachtgever die een “financial”-vacature wil vervullen, u bent van harte uitgenodigd!

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.