Tjen Schifferstein

Tjen  Schifferstein
Naam: Tjen Schifferstein
Mobiel: (06) 2021 1227
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Tjen Schifferstein :

Mijn roots liggen in marketing en sales en heb ervaring in de levensmiddelen-, drogisterij- en pharmabranche. Altijd gewerkt met consumentenproducten; merk en private label. Ik heb een rijke ervaring opgedaan dankzij de diversiteit aan bedrijven waarvoor ik heb gewerkt; nationaal en internationaal, van familiebedrijf tot aan private equity. Vanuit mijn ervaring weet ik welke mensen goed passen binnen deze branche. Mijn streven is zo optimaal mogelijk de behoeften van de opdrachtgever te begrijpen waardoor het verdere proces soepel en efficiënt verloopt.

Studie en werk

Na mijn commerciële opleiding ben ik als assistent categorie manager bij C-1000 gestart. Daarna aan fabrikantenzijde gewerkt waar ik mijn marketing en sales ervaring heb opgedaan. Voor internationale merken gewerkt zoals Maaslander, Nivea, Kleenex, TigerBalm, Philips AVENT en Roter. De laatste 10 jaar als managing director gewerkt voor Bonduelle in de United Kingdom en voor een onderneming die tot de top 10 Healthcare bedrijven behoort. Met veel plezier heb ik de overstap gemaakt naar recruitment; hier kan ik perfect van waarde zijn voor het gehele recruitment proces voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Mijn kracht zit in het gericht searchen voor iedere opdracht.

Hierbij richt ik me met name op het invullen van posities op het gebied van Sales, Marketing en Supplychain Management binnen de Food en Healthcare industrie.

Ik nodig je uit voor een oriënterend gesprek om persoonlijk kennis te maken!

Video:

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.