Tjen Schifferstein

Tjen  Schifferstein
Naam: Tjen Schifferstein
Mobiel: (06) 2021 1227
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Tjen Schifferstein :

Mijn roots liggen in marketing en sales en heb ervaring in de levensmiddelen-, drogisterij- en pharmabranche. Altijd gewerkt met consumentenproducten; merk en private label. Ik heb een rijke ervaring opgedaan dankzij de diversiteit aan bedrijven waarvoor ik heb gewerkt; nationaal en internationaal, van familiebedrijf tot aan private equity. Vanuit mijn ervaring weet ik welke mensen goed passen binnen diverse branches; dat maakt mij bijzonder als recruiter. Mijn streven is zo optimaal mogelijk de behoeften van de opdrachtgever te begrijpen waardoor het verdere recruitment proces soepel en efficiënt verloopt

Studie en werk

Na mijn commerciële opleiding ben ik als assistent categorie manager bij C-1000 gestart. Daarna aan fabrikantenzijde gewerkt waar ik mijn marketing en sales ervaring heb opgedaan. Voor internationale merken gewerkt zoals Maaslander, Nivea, Kleenex, TigerBalm, Philips AVENT en Roter. De laatste 10 jaar als managing director gewerkt voor Bonduelle in de United Kingdom en voor een onderneming die tot de top 10 Healthcare bedrijven behoort. Met veel plezier heb ik de overstap gemaakt naar recruitment; hier kan ik perfect van waarde zijn voor het gehele recruitment proces voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Mijn kracht zit in het gericht searchen voor iedere opdracht.

Als recruiter richt ik me met name op het invullen van posities op het gebied van Sales, Marketing en Supplychain Management binnen de Food en Healthcare industrie. Dit is voor zowel vaste functies als voor interim rollen. 

Nu dat wij ook duurzaamheid in onze recruitment activiteit hoger op de agenda hebben gezet, vinden eerste kennismakingsgesprekken niet meer op ons kantoor plaats maar via telefoon of online.  

Video:

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl