Joyce van Lingen

Joyce van Lingen
Naam: Joyce van Lingen
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Joyce van Lingen :

Sinds december 2014 ben ik als office manager/ recruitment assistent bij Employment Services werkzaam. Een hele diverse baan binnen een leuk team collega’s. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de consultants in de recruitmentprocedures. Van het plaatsen van de vacature op onze eigen websites en andere vacaturesites tot het maken van afspraken met kandidaten.
Na mijn studie Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik begonnen als marketing medewerker bij ZWN (het huidige Connexxion). Daarna ben ik als product manager aan de slag gegaan bij TPG Post. Ik kwam er destijds achter dat ik toch liever in een wat meer ondersteunende rol werkzaam ben, en heb toen de overstap gemaakt naar GITP, waar ik enkele jaren als project medewerker en recruitment assistent heb gewerkt.
Naast mijn werk ben ik thuis druk met mijn gezin en houd ik ervan om te sporten en leuke reizen te maken.

Actieve vacatures:

Referenties

Hendrik heeft zich grondig verdiept in onze nieuwe organisatie en op basis daarvan het profiel vastgesteld. Binnen korte termijn heeft hij een uitstekende kandidaat bij ons geïntroduceerd.

Peter Lugthart
Financieel manager SSC NL

Nieuw item

Employment Services beschikt over een enorm netwerk en een databank met hoog gekwalificeerde kandidaten. Dick Kroon Directeur Hirschmann Multimedia B.V.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.