Joyce van Lingen

Joyce van Lingen
Naam: Joyce van Lingen
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Joyce van Lingen :

Sinds december 2014 ben ik als office manager/ recruitment assistent bij Employment Services werkzaam. Een hele diverse baan binnen een leuk team collega’s. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de consultants in de recruitmentprocedures. Van het plaatsen van de vacature op onze eigen websites en andere vacaturesites tot het maken van afspraken met kandidaten.
Na mijn studie Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik begonnen als marketing medewerker bij ZWN (het huidige Connexxion). Daarna ben ik als product manager aan de slag gegaan bij TPG Post. Ik kwam er destijds achter dat ik toch liever in een wat meer ondersteunende rol werkzaam ben, en heb toen de overstap gemaakt naar GITP, waar ik enkele jaren als project medewerker en recruitment assistent heb gewerkt.
Naast mijn werk ben ik thuis druk met mijn gezin en houd ik ervan om te sporten en leuke reizen te maken.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.