Mariska Werlich

Mariska  Werlich
Naam: Mariska Werlich
Mobiel: (06) 4625 5942
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Mariska Werlich :

Inmiddels ben ik zo’n 15 jaar als personal coach actief en begeleid organisaties en medewerkers bij arbeidsgerelateerde vraagstukken. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen en succesvoller te worden in hun baan.

Ik heb een scherpe blik en weet snel de vinger op de zere plek te leggen, ben transparant en toegankelijk en krijg vaak te horen dat ik met veel positieve energie het vertrouwen geef om een verandering in gang te zetten. Of het nu gaat om het bepalen van een nieuwe loopbaankoers, om het verbeteren van een managementstijl of om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Voor ieder vraagstuk is een oplossing. Ik werk het liefst met overzichtelijke, niet al te lange trajecten en kies voor een concrete en pragmatische aanpak. Na een vrijblijvende intake maak ik een persoonlijk en op maat gemaakt plan en kunnen we snel aan de slag gaan.

Achtergrond

Als moeder van 3 opgroeiende zoons en met een hardwerkende echtgenoot, weet ik wat het is om verschillende ballen in de lucht te houden. Gelukkig heb ik veel energie en weet mijn tijd goed te verdelen tussen werk, gezin en hobby's. Ik sport graag (tennis, fitness, hardlopen met onze honden), houd van het goede leven en heb inmiddels veel van de wereld gezien. Ik ben nu 5 jaar aangesloten bij Employment Services, waar ik met veel plezier de coachingsopdrachten uitvoer. Met behulp van mijn gedreven en professionele collega's blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.