Mariska Werlich

Mariska  Werlich
Naam: Mariska Werlich
Mobiel: (06) 4625 5942
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Mariska Werlich :

Al meer dan 17 jaar ben ik werkzaam als coach. Luisteren heb ik altijd al gekund, levensverhalen boeien me al sinds ik me kan herinneren en anderen helpen heeft me altijd al veel energie gegeven. Deze basiseigenschappen hebben mij enorm geholpen in het uitoefenen van mijn werk. Zonder oprechte interesse in de ander en een serieus luisterend oor, begin je als coach niet veel…

Als coach help je je coachee van de NU-situatie naar het doel van de coachee. En hoe helderder de coachee en ik dit doel weten te vatten, hoe beter de resultaten zullen zijn van het coachingstraject.

In mijn praktijk hebben veel coachvragen te maken met thema’s als leidinggeven, communicatie, assertiviteit, werk-prive balans, loopbaankoers, perfectionisme of timemanagement.

Mijn coaching is passend voor mensen die over het algemeen goed functioneren, maar op een bepaald gebied niet tot hun recht komen, niet gedaan krijgen wat zij graag zouden willen of in bepaalde situaties stagneren of blokkeren. Ik ben van mening dat de coachee altijd verantwoordelijk is en blijft voor zijn eigen leven en heel goed zelf in staat is om -geholpen door mijn vragen en coachtechnieken- erachter te komen wat het beste is voor hem of haar.

Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door een open houding, ik ben onderzoekend en nieuwsgierig en probeer vooral niet oordelend te zijn. Ik heb een scherpe blik, houd van een humoristische benadering, ben empatisch en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast ben ik transparant en toegankelijk en krijg vaak te horen dat ik met veel positieve energie het vertrouwen geef om een verandering in gang te zetten.
Ik werk het liefst met overzichtelijke, niet al te lange trajecten en kies voor een concrete en pragmatische aanpak. Na een vrijblijvende intake maak ik een persoonlijk en op maat gemaakt plan en kunnen we snel aan de slag gaan.

Achtergrond

Als moeder van 3 zoons en met een hardwerkende echtgenoot, weet ik wat het is om verschillende ballen in de lucht te houden. Gelukkig heb ik veel energie en weet mijn tijd goed te verdelen tussen werk, gezin en hobby's. Ik sport graag (tennis, fitness, hardlopen met onze honden), houd van het goede leven en heb inmiddels veel van de wereld gezien. Ik ben nu 9 jaar als associate partner aangesloten bij Employment Services, waar ik met veel plezier de coachingsopdrachten uitvoer. Met behulp van mijn gedreven en professionele W&S collega’s blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt en is in het geval van loopbaanvragen het contact met een van hen snel gelegd.
Geïnteresseerd? Bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 0646255942.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.