Patrick Waardijk

Patrick  Waardijk
Naam: Patrick Waardijk
Mobiel: (06) 2477 0562
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Patrick Waardijk :

Het invullen van vaste en tijdelijke vacatures door middel van werving & selectie, detachering of bemiddeling van interim-ers is een vak apart. Door mijn ondernemende houding, mijn klant- en resultaatgerichtheid ben ik in staat om met succes deze vacatures in te vullen.

Met ruim 11 jaar ervaring als ondernemer bij een uitzendbureau en een werving & selectiebedrijf breng ik veel kennis en ervaring plus een groot netwerk mee. Heldere communicatie en transparante dienstverlening geeft duidelijkheid en daar sta ik voor. Ik kijk naar kandidaten door een bedrijfskundige-bril en ben pas tevreden wanneer alle partijen blij zijn.

Studie en werk:

Na mijn studie aan Nijenrode en de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken bij ABN AMRO. Bij de bank heb ik diverse commerciële en management posities vervuld. Ook heb ik projecten geleid o.a. op het vakgebied van duurzaamheid en sustainability. In al deze rollen heb ik veel kandidaten geworven ter versterking van mijn eigen teams. Na 10 jaar heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten in werving & selectie en detachering en in 2012 heb ik een nieuw uitzendconcept in de markt gezet. Sinds 2018 werk ik met enthousiasme bij Employment Services in Baarn. In mijn rol als senior consultant ben ik verantwoordelijk voor detachering en interim en recruit ik ook voor vaste rollen. Heeft u een recruitment-vraagstuk, dan nodig ik u met plezier uit om vrijblijvend uw vraagstuk met mij te bespreken.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.