Hendrik Roeleveld

Hendrik  Roeleveld
Naam: Hendrik Roeleveld
Mobiel: (06) 5767 9413
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Hendrik Roeleveld :

Als business partner kom ik het best tot mijn recht in de zoektocht naar een optimale personeelsbezetting van uw finance afdeling. Door mijn ruime ervaringen en uitgebreide netwerk ben ik in staat om ook daadwerkelijk de juiste kandidaten voor te stellen, zowel op permanente als tijdelijke basis. Daarnaast ben ik een mensenmens en heb ik ruime ervaring in de coaching en begeleiding van junior en medior financials.

Studie en werk:

Al gedurende mijn studie Bedrijfseconomie ben ik gestart als financial om de jaren daarna diverse functies als accountant en (assistent) controller te vervullen bij onder meer Mercedes-Benz in Den Haag en Shurgard Selfstorage. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het vak van werving- en selectie consultant bij Laudame Financials. Daar ben ik actief geweest in functies als business consultant, vestigingsmanager en managing consultant. Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Employment Services. Samen met mijn gedreven collega’s zetten wij ons dagelijks in om te komen tot de perfecte match. Binnen ons team ben ik samen met Vincent van Middelaar verantwoordelijk voor de vaste functies binnen Finance en samen met Patrick Waardijk verantwoordelijk voor Interim/Detachering.

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.