Tjen Schifferstein

Tjen  Schifferstein
Naam: Tjen Schifferstein
Mobiel: (06) 2021 1227
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Tjen Schifferstein :

Mijn roots liggen in marketing en sales en heb ervaring in de levensmiddelen-, drogisterij- en pharmabranche. Altijd gewerkt met consumentenproducten; merk en private label. Ik heb een rijke ervaring opgedaan dankzij de diversiteit aan bedrijven waarvoor ik heb gewerkt; nationaal en internationaal, van familiebedrijf tot aan private equity. Vanuit mijn ervaring weet ik welke mensen goed passen binnen diverse branches; dat maakt mij bijzonder als recruiter. Mijn streven is zo optimaal mogelijk de behoeften van de opdrachtgever te begrijpen waardoor het verdere recruitment proces soepel en efficiënt verloopt

Studie en werk

Na mijn commerciële opleiding ben ik als assistent categorie manager bij C-1000 gestart. Daarna aan fabrikantenzijde gewerkt waar ik mijn marketing en sales ervaring heb opgedaan. Voor internationale merken gewerkt zoals Maaslander, Nivea, Kleenex, TigerBalm, Philips AVENT en Roter. De laatste 10 jaar als managing director gewerkt voor Bonduelle in de United Kingdom en voor een onderneming die tot de top 10 Healthcare bedrijven behoort. Met veel plezier heb ik de overstap gemaakt naar recruitment; hier kan ik perfect van waarde zijn voor het gehele recruitment proces voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Mijn kracht zit in het gericht searchen voor iedere opdracht.

Als recruiter richt ik me met name op het invullen van posities op het gebied van Sales, Marketing en Supplychain Management binnen de Food en Healthcare industrie. Dit is voor zowel vaste functies als voor interim rollen.

Nu dat bedrijven en kandidaten vanwege het Corona virus nieuwe strategieën moeten ontwikkelen, kan ik vanuit mijn ervaring ook bijdragen in de koersbepaling daarvan; ik ben graag je klankbord/ sparringpartner.

Ik nodig je daarom uit voor een oriënterend gesprek om persoonlijk kennis te maken!


 

Video:

Actieve vacatures:

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.