Solliciteren

U solliciteert op: "Operational & IT Risk Manager (Triodos Bank)"

Inschrijven

CV uploaden is niet verplicht. Deze kun je ook later bijvoegen.
Employment Services verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om
jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen binnen Employment Services in contact te komen met de consultant voor deze vacature, zodat je hieraan gekoppeld kunt worden. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 3 jaar na de beëindiging van de procedure en kunnen wij je in de toekomst benaderen voor andere, mogelijk interessante vacatures die passen bij jouw profiel. Je kan Employment Services op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.
Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens voor 3 jaar te bewaren.
Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.