Missie

Employment Services is al ruim 45jaar met een compact team van gespecialiseerde en ervaren consultants dé partner op de arbeidsmarkt voor opdrachtgevers en kandidaten.

Werk is één van de basis behoeften voor de mens. Employment Services is zich daar volledig van bewust en de consultants zetten zich dan ook 100% in om op een persoonlijke wijze enerzijds voor de opdrachtgever de nog beter passende kandidaat op de arbeidsmarkt te vinden en anderzijds de kandidaat te helpen aan een nog betere loopbaan-stap.

Door zowel met opdrachtgever en kandidaat mee te denken, mee te leven, mee te bewegen en hen ook mee te nemen in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt kunnen wij de verwachtingen overtreffen en zijn wij in staat om op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde te bieden.

Employment Services is dé partner op de arbeidsmarkt die daadwerkelijk interesse heeft in de persoon achter de opdrachtgever en in de persoon achter het CV van de kandidaat. 

De kernwaarden van Employment Services zijn Authentiek, Persoonlijk, Betrouwbaar en Deskundig. Deze kernwaarden zetten de consultants van Employment Services dagelijks in om de beste match te maken tussen Opdrachtgevers en kandidaten.
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl