Missie

Employment Services is al ruim 40 jaar met een compact team van gespecialiseerde en ervaren consultants dé partner op de arbeidsmarkt voor opdrachtgevers en kandidaten.

Werk is één van de basis behoeften voor de mens. Employment Services is zich daar volledig van bewust en de consultants zetten zich dan ook 100% in om op een persoonlijke wijze enerzijds voor de opdrachtgever de nog beter passende kandidaat op de arbeidsmarkt te vinden en anderzijds de kandidaat te helpen aan een nog betere loopbaan-stap.

Door zowel met opdrachtgever en kandidaat mee te denken, mee te leven, mee te bewegen en hen ook mee te nemen in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt kunnen wij de verwachtingen overtreffen en zijn wij in staat om op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde te bieden.

Employment Services is dé partner op de arbeidsmarkt die daadwerkelijk interesse heeft in de persoon achter de opdrachtgever en in de persoon achter het CV van de kandidaat. 

De kernwaarden van Employment Services zijn Authentiek, Persoonlijk, Betrouwbaar en Deskundig. Deze kernwaarden zetten de consultants van Employment Services dagelijks in om de beste match te maken tussen Opdrachtgevers en kandidaten.
 

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.