Werving en Selectie Bureau Juridisch

De Werving & Selectie van een goede Jurist of Juridisch medewerker vraagt vakmanschap. Dat vakmanschap in combinatie met maatwerk dienstverlening heeft Employment Services in meer dan 44 jaar opgebouwd. Dit betekent dat Employment Services als Werving & Selectie bureau de kennis, ervaring en het netwerk in huis heeft om met succes juridische vacatures in te vullen. Hierbij gaat het om zowel vaste juridische vacatures als interim juridische vacatures. 

Heeft u een vacature en bent u op zoek naar een Jurist? Neem contact op met Employment Services. Sinds 1976 is Employment Services specialist op het gebied van Werving & Selectie in het juridisch vakgebied en beschikken wij over een rijke ervaring met betrekking tot de Werving & Selectie van Juristen en Juridische medewerkers. 

Waar moet u op letten bij de Werving & Selectie van een Jurist of Juridisch medewerker?
Het belangrijkste voor de Werving & Selectie van een Jurist of Juridisch medewerker is om een scherp beeld te krijgen van de juridische vakkennis en/of het juridisch specialisme dat u zoekt. Uw wensen en behoeften staan centraal. Heeft u behoefte aan juridische kennis op het gebied van algemeen recht, contractrecht, arbeidsrecht, goederenrecht, huurrecht of gaat het over privacy en/of intellectueel eigendom? Iedere Jurist heeft zijn of haar eigen specialisme. Soms combineert een Jurist een aantal (meestal maximaal 2) specialismes.

Werving & Selectie van een Jurist of Juridisch medewerker, waarom kiezen voor Employment Services?
Wat onze opdrachtgevers teruggeven, is dat de consultants van Employment Services een goede match weten te maken tussen de Juridische vacature en de kandidaat op basis van de vereiste specifieke kennis. Tegelijkertijd matcht Employment Services ook op persoonlijkheid. Past de Jurist qua persoonlijkheid bij de cultuur van de organisatie waar de juridische vacature is gesteld. Employment Services is hierin gespecialiseerd. De Werving & Selectie procedure voor een specifieke vacatures worden bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheidt Employment Services zich van andere bureaus en het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en de search power hoger is. 

Hoe pakt Employment Services een Werving & Selectie procedure aan?
De procedure wordt altijd gestart met een uitgebreide intake. Door de jarenlange ervaring kiest Employment Services ervoor vacatures met een proactieve aanpak in de markt te zetten door netwerk search, file search en executive search (‘headhunting’) te combineren. Juridische kandidaten worden persoonlijk en met enthousiasme benaderd. De consultants van Employment Services zijn zich bewust dat zij in de search optreden als het vooruitgeschoven visitekaartje van onze opdrachtgever. De consultants benaderen de kandidaten zorgvuldig en op gepaste wijze. Uit ervaring weet Employment Services de juiste snaar te raken bij kandidaten door de uitgebreide intake om te zetten in relevante informatie voor kandidaten. Hierdoor ervaren kandidaten Employment Services als een betrouwbare partner die daadwerkelijk laat zien de opdrachtgever en de Juridische vacature te kennen.  

Wanneer is Employment Services tevreden?
Natuurlijk is Employment Services pas tevreden wanneer onze opdrachtgever tevreden is met het resultaat. Het resultaat hier is een goede Jurist of Juridisch medewerker die gaat starten op de Juridische vacature en na 1 jaar nog steeds werkzaam is op de vacature. Ook willen we dat onze opdrachtgever tevreden is hoe Employment Services de procedure heeft uitgevoerd. Hierbij gaat het om snelheid, communicatie en afstemming. Na afloop van elke Werving & Selectie procedure vindt een evaluatie plaats en de ambitie van Employment Services is om minimaal het cijfer 8 te scoren voor het resultaat en de procedure.

Wat zijn de kosten voor de Werving & Selecite van een Jurist of Juridisch medewerker?
De kosten voor de Werving & Selectie dienstverlening wordt vooraf altijd goed afgesproken. Hierover communiceert Employment Services transparant en helder. In de regel is de fee gebaseerd op een percentage van het bruto vaste jaarsalaris van de kandidaat. Voor interim Juristen en Juridisch medewerkers hanteert Employment Services een opslag op het uurtarief van de interim manager. De hoogte van de tarieven wordt bepaald door de complexiteit van de vacature en het aantal vacatures die de opdrachtgever door Employment Services laat invullen.  

Vragen
Wenst u meer informatie over de Werving & Selectie van een Jurist of Juridisch medewerker, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants.

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met werving & selectie, executive search, detachering, interim management en coaching versterken we duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Je kunt hierbij denken aan de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, FMCG en andere industrieën. Ook organisaties binnen de (semi-)overheid en zorgsector mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Verder zijn er opvallend veel familiebedrijven die ons het vertrouwen geven om hun vaste partner te zijn op het gebied van werving en selectie. Duurzame relaties en resultaat, daar draait het om bij Employment Services.

De sleutel van ons succes? Heel eenvoudig, we doen waar de opdrachtgever om vraagt: persoonlijk advies, perfecte match en een duurzame invulling van een positie op hbo/wo niveau. De cijfers spreken voor zich:

  • 95% van de posities vullen we met succes in.
  • 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Kortom, we leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten.