Coaching

Binnen Employment Services zien we coaching als een onmisbare manier om werkrelaties vitaal en veerkrachtig te houden. Zo is coaching een waardevolle aanvulling op onze werving- en selectieactiviteiten. We onderscheiden hierin een aantal vormen van coaching voor organisaties:

  • Talent development: het competentiegericht ontwikkelen, om in een (toekomstige) positie te kunnen excelleren.
  • Personal coaching: het begeleiden bij individuele knelpunten in een werk gerelateerde situatie.
  • Team coaching: het begeleiden van een teamproces bij ingrijpende veranderingen of een verstoord teamverband.

Ook kunnen we individuele trajecten aanbieden, waarbij we heroriëntatie op de arbeidsmarkt begeleiden:

  • Facet5 persoonlijkheidsonderzoek: een effectieve methode om meer inzicht te krijgen in 5 elementaire persoonlijke competenties.
  • Loopbaanadvies en out-counseling: het individueel op maat adviseren en begeleiden bij heroriëntatie op de arbeidsmarkt.
  • Sollicitatiebegeleiding: het begeleiden bij de voorbereiding en het verloop van het sollicitatieproces, gericht op een optimale uitkomst.

Onze coach Mariska Werlich over haar kijk op coaching:

“Ik coach met een helder doel voor ogen, pragmatisch en scherp op de bal. Het klinkt wellicht wat zakelijk, maar ik streef er altijd naar zo concreet mogelijk te zijn en niet onnodig zaken te psychologiseren. Hierbij ben ik zelf toegankelijk en open vanuit oprechte interesse in de ander. Zo komen we samen tot de essentie. Bel me gerust voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.”

Mariska heeft mij enorm geholpen bij mijn eigen zoektocht. Ze is hartelijk en prettig in de omgang en is ook doortastend en direct. Mariken Broekhoven
Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.