Bewezen effectief in werving & selectie en executive search door persoonlijke aandacht en gedegen advies.

Marketing & Sales

Het vakgebied marketing & sales is zeer divers en vraagt om een sterk netwerk. Hierbij is het aantal vacatures vaak niet het knelpunt, maar welke positie past inhoudelijk nu écht bij je? En tegelijkertijd: in welke werkcultuur en wat voor soort organisaties floreer jij?

Samen vinden we de marketing- en salesvacature die het beste aansluit. 
Bekijk vacatures

Finance

De rol van financiële professionals binnen organisaties is sterk in ontwikkeling. Vooruitkijken en sturen is minstens zo belangrijk als verslagleggen en controleren. Dat maakt dat de lat hoog ligt, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Onze expertise en ervaring maken daarbij het verschil tussen ‘passend’ en een perfecte match.
Bekijk vacatures

Management & Operations

Binnen veel organisaties is het middenkader of operationeel management essentieel. Het vertalen van strategie naar het operationele proces vraagt veel van je.
Maar een team op de juiste manier stimuleren om een optimaal resultaat te behalen, is een kunst op zich!

Voor managementprofessionals bieden we interessante mogelijkheden in verschillende branches en vakgebieden.
Bekijk vacatures

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.