Coaching

Binnen Employment Services zien we coaching als een onmisbare manier om werkrelaties vitaal en veerkrachtig te houden. Zo is coaching een waardevolle aanvulling op onze werving- en selectieactiviteiten. We onderscheiden hierin een aantal vormen van coaching voor organisaties:

  • Talent development: het competentiegericht ontwikkelen, om in een (toekomstige) positie te kunnen excelleren.
  • Personal coaching: het begeleiden bij individuele knelpunten in een werk gerelateerde situatie.
  • Team coaching: het begeleiden van een teamproces bij ingrijpende veranderingen of een verstoord teamverband.

Ook kunnen we individuele trajecten aanbieden, waarbij we heroriëntatie op de arbeidsmarkt begeleiden:

  • Facet5 persoonlijkheidsonderzoek: een effectieve methode om meer inzicht te krijgen in 5 elementaire persoonlijke competenties.
  • Loopbaancoaching, loopbaanadvies en out-counseling: het individueel op maat adviseren, begeleiden en coachen bij heroriëntatie op de arbeidsmarkt.
  • Sollicitatiebegeleiding: het begeleiden bij de voorbereiding en het verloop van het sollicitatieproces, gericht op een optimale uitkomst.

Onze coach Mariska Werlich over haar kijk op coaching:

“Ik coach met een helder doel voor ogen, pragmatisch en scherp op de bal. Het klinkt wellicht wat zakelijk, maar ik streef er altijd naar zo concreet mogelijk te zijn en niet onnodig zaken te psychologiseren. Hierbij ben ik zelf toegankelijk en open vanuit oprechte interesse in de ander. Zo komen we samen tot de essentie. Bel me gerust voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.”

Mariska heeft mij enorm geholpen bij mijn eigen zoektocht. Ze is hartelijk en prettig in de omgang en is ook doortastend en direct. Mariken Broekhoven
Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl