Algemeen
Carrièreadvies
Interim management
Management
Marketing
Sales
Werving & Selectie

5 jarig jubileum Tjen Schifferstein: werving & selectie in marketing en sales functies bij Employment Services

Deze maand  is onze consultant Tjen Schifferstein 5 jaar verbonden aan Employment Services. Door zijn jarenlange werkervaring in Marketing- en Salesmanagement functies in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en Healthcare sector heeft Tjen veel relevante kennis, expertise en netwerk meegebracht naar Employment Services. 

Via dit artikel feliciteren we Tjen van harte met zijn 1e lustrum bij Employment Services!  

Sales en Marketing is een discipline die al tientallen jaren tot de core business van Employment Services behoort. In de Werving & Selectie van (e-)accountmanagers, salesmanagers en marketeers zoals bijvoorbeeld brandmanagers, trademanagers, categorymanagers en  marketingmanagers heeft Employment Services een sterk trackrecord. Met de komst van Tjen Schifferstein in 2016 is de positie van Employment Services verder versterkt. Zo heeft Tjen de laatste jaren diverse commerciële management vacatures ingevuld. Niet alleen in Nederland, maar ook rollen als salesmanager en business development manager in Zuid-Amerika, Frankrijk, Duitsland en Azië. Deze succesvolle bemiddelingen heeft Tjen zowel voor grote opdrachtgevers (de zo geheten corporates), maar vooral ook voor Scale-up bedrijven en voor het midden en groot MKB. Ook heeft hij op C-level een aantal succesvolle matches gemaakt. Deze breedte maakt hem voor opdrachtgevers tot een waardevolle partner in business.

Tjen Schifferstein
Tjen heeft in zijn carrière veel relevante werkervaring opgedaan in de Marketing en Sales bij FMCG ondernemingen, zoals bijvoorbeeld Beiersdorf, Westland-Kaas, Kimberly-Clark en Bonduelle. Van deze ervaring maakt Tjen maximaal gebruik door opdrachtgevers te adviseren over de te volgen Werving & Selectie procedure. Tjen adviseert over het opstellen van een passend functieprofiel en weet ook de juiste kandidaten binnen zijn eigen netwerk te vinden. Ook richting kandidaten gebruikt Tjen zijn jarenlange ervaring door kandidaten te adviseren wat de beste vervolgstap is voor zijn/haar carrière. Voor meer informatie over Tjen Schifferstein, verwijzen wij naar de persoonlijke pagina van Tjen op onze website. Zie onderaan dit artikel de link naar de persoonljke pagina van Tjen.   

Interim functies voor Sales en Marketing professionals
Employment Services is niet alleen gespecialiseerd in Werving & Selectie van Sales en Marketing professionals voor vaste banen, maar ook gespecialiseerd in de inzet van interim Sales en Marketing professionals en managers. Wij zien steeds vaker dat opdrachtgevers voor een diversiteit aan projecten interim marketing en sales professionals inzetten. De inzet van interim professionals brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u uw marketing of sales team tijdelijk uitbreiden met specialistische kennis en ervaring die binnen uw teams op dat moment niet voorhanden is. Ook brengt een interim professional frisse ideeën mee en kunt u ook gebruik maken van de best practices vanuit eerdere interim marketing of sales opdrachten.

Wilt u meer informatie over interim Marketing en Sales recruitment dienstverlening dan kunt u contact opnemen met Tjen Schifferstein of Patrick Waardijk