Executive Search
Finance

Executive Search Finance

Executive Search - Finance
Employment Services is gespecialiseerd in executive search van finance leaders en senior finance profesionals. Door ruime ervaring in executive search van deze finance leaders beschikken de professionele recruiters van Employment Services over relevante kennis en ervaring. Door hun grote netwerk aan senior financials en finance leaders weten zij de ‘beste kandidaat’ te vinden voor hun opdrachtgever.

Naast de invulling van vaste posities van finance leaders beschikt het team van Employment Services ook over de gewenste kennis, ervaring en netwerk voor het succesvol invullen van interim opdrachten als CFO, Finance Director of Finance Restructuring.

Wij noemen onszelf een ‘high touch’ en ‘boutique’ executive bureau. ‘High touch’ staat voor intensief en frequent contact met de senior financials. ‘Boutique’ staat voor kleinschalig en hoogwaardige dienstverlening.


Netwerk Toezichthouders
Employment Services heeft een groot netwerk aan finance leaders opgebouwd door al jaren actief te zijn in deze unieke doelgroep. Doordat Employment Services met grote regelmaat executive finance posities bemiddeld, heeft Employment Services automatisch een actueel en up to date netwerk aan finance leaders en senior financials. 

Recruitment Executive Search Finance
Het recruiten van de beste finance leader is onze corebusiness. Employment Services kiest er altijd voor om deze finance leaders op een proactieve wijze te benaderen. De persoonlijke benadering van de finance leader of senior financial en het enthousiasmeren van deze professional resulteert in ‘echt’ contact tussen de consultants en de finance leader.

Welke soort Executive Finance posities heeft Employment Services als werving en selectie bureau de afgelopen periode bemiddeld?

  • CFO
  • Finance Director
  • VP Finance
  • Manager Business Control
  • Interim Finance Director
  • Audit Director
  • Senior Manager Accounting & Reporting
  • Global Finance Director FP&A
     

Contact
Wenst u meer informatie over de Executive Search Finance dienstverlening van Employment Services, neemt u dan contact op met één van onze consultants. Klik hier voor de contactgegevens van de consultants van Employment Services.