Financial Controller

Vervuld

Functie omschrijving Financial Controller

In verband met groei en verdere professionalisering van de organisatie zijn wij voor CTH, onderdeel van het Amerikaanse beursgenoteerde Darling Ingredients, op zoek naar een Financial Controller met als standplaats Almere, voor een vast dienstverband.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je krijgt de kans om jezelf breed te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

In deze functie ben je financieel verantwoordelijk voor een aantal (buitenlandse) entiteiten van CTH. Je zorgt voor een juiste, volledige en tijdige financiële verslaglegging, daarnaast voer je de gewenste SOx controles uit en beheer je de financiële middelen.

De werkzaamheden omvatten onder andere
- zorgen voor juistheid en tijdigheid van verslaglegging financiële gegevens, inclusief het uitvoeren van (kosten) analyses en ondersteuning bij het jaarrekening traject
- beheren van financiële middelen zoals het samenstellen van liquiditeitsoverzichten en plannen en bewaken van liquiditeitsposities
- deelnemen in diverse (ad hoc) projecten en geven van gevraagd en ongevraagd advies aan management
- verantwoordelijk voor de fiscale aangiftes zoals BTW, loonbelasting etc.
- signaleren, adviseren en doorvoeren van optimalisatie van financieel-administratieve procedures

Functie eisen Financial Controller

Jij bent een finance professional met
- (aantoonbaar) hbo werk- en denkniveau en een bedrijfseconomische opleiding
- minimaal drie jaar relevante werkervaring als Accountant of Controller
- potentie om mee te groeien met de organisatie
- ambitie, gedrevenheid en sterke analytische en communicatieve vaardigheden
- uitgebreide kennis van Excel, BI tools en beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Bedrijfsprofiel

Bij onze opdrachtgever, CTH, krijg je als finance professional de kans ervaring op te doen in de complexe, internationale en uitdagende wereld van de food industrie. CTH is een internationaal productiebedrijf met een hoofdkantoor in Almere en productielocaties in Europa, China en Amerika.

Bedrijfscultuur

Spreekt het je aan om een substantiële bijdrage te leveren aan de toekomst van dit groeiende bedrijf en wil je een sterke ontwikkeling doormaken, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, dan is dit de mogelijkheid voor jou. Een veelzijdige functie, volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling en een bedrijf in beweging die kansen biedt!
CTH biedt een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Location

Almere

Contact person

Janine Trompetter

Medewerkers
Janine Trompetter
Cell phone: (06) 2947 2010