Janine Trompetter

Janine  Trompetter
Naam: Janine Trompetter
Mobiel: (06) 2947 2010
Werk telefoon: (035) 5435 430

Over Janine Trompetter :

Al tijdens mijn rechtenstudie werd ik door een bijbaantje bij Randstad 'gepakt' door het recruitment vak. Na mijn afstuderen ben ik ‘braaf’ als jurist aan de slag gegaan maar miste ik afwisseling, dynamiek en contact met mensen. In 1999 ben ik daarom overgestapt naar een werving & selectiebureau en dat is de op één na beste keuze die ik op werkgebied gemaakt heb. De beste keuze is natuurlijk dat ik tien jaar geleden bij Employment Services aan de slag ben gegaan! Hier ben ik, samen met mijn collega Hendrik, verantwoordelijk voor het invullen van financiële vacatures. Mijn grootste passie ligt in het uitvinden wat een kandidaat nu wèrkelijk drijft en de perfecte match te maken tussen kandidaat en bedrijf.
Binnen Employment Services krijg ik volop de ruimte om hier een eigen invulling aan te geven!

Naast mijn werk vind ik het leuk om te tennissen, lezen, leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden. Verder vind ik bikram yoga heel fijn voor beweging en ontspanning en ik bezoek graag onze oude 'Cortijo' in Spanje.

Actieve vacatures:

Referenties
Hendrik heeft zich grondig verdiept in onze nieuwe organisatie en op basis daarvan het profiel vastgesteld. Binnen korte termijn heeft hij een uitstekende kandidaat bij ons geïntroduceerd.

Peter Lugthart
Financieel manager SSC NL

Als ik mensen weet zal ik ze op Janine attenderen, ik ben zeker een intrinsiek gemotiveerde ‘promotor’ van jullie bedrijf, gewoon omdat jullie zo goed zijn.

Ilse Z.
Kandidaat

Contactgegevens

Employment Services

Oude Utrechtseweg 18 B
3743 KN Baarn
T +31 (0)35 543 54 30

E info@employmentservices.nl

Over Employment Services

Employment Services is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Onderscheidend, doordat we al ruim 40 jaar met een compact team specialisten gericht energie steken in een procedure. Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. We hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. Met coaching en andere diensten versterken we duurzame relaties. Heel persoonlijk, kwaliteitsgericht en daardoor zeer effectief.